luni, 23 mai 2011

Haideti la alergat!

Pe langa alergatura inerenta FITS de la o locatie la alta, va propun inca o alergatura, de data aceasta in scopuri caritabile.


Sanofi-aventis, in parteneriat cu Societatea Romana de Dibet, Nutritie si Boli Metabolice, organizeaza pe 26 mai evenimentul „Castigi si daruiesti sanatate - Marsul sibienilor pentru sibieni”, dedicat combaterii diabetului zaharat prin promovarea unui stil de viata sanatos. Iar pentru fiecare participant la mars, sanofi-aventis doneaza suma de 10 RON catre Compartimentul de Diabet din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. In Sibiu, peste 15.000 persoane sufera de diabet, dintre care 32 sunt copii.



Marsul incepe joi la ora 18.30, in parcul din fata Hotelului Continental Forum (parcul din apropierea Teatrului National „Radu Stanca”). Asteptam cat mai multi sibieni pentru 30 de minute de mers pe jos in ritm alert. Iar 30 de minute de miscare pe zi reduc cu 40% riscul de diabet de tip 2 (conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii).

sanofi-aventis doreste sa transforme marsul de combatere a diabetului intr-un eveniment cu traditie pentru romani. Anul trecut, compania a organizat marsul „Castigi si daruiesti sanatate” in Cluj Napoca, eveniment in urma caruia, datorita entuziasmului cu care clujenii au raspuns invitatiei, compania a donat 10.000 RON.



vineri, 6 mai 2011

Good morning, FA!


Tocmai ce-am primit si eu kit-ul meu de produse FAntastice.

Recunosc, sunt FAn Fa de mult timp, de cand copii inca, eu si vecinul meu, visam cu ochii in reviste traficate din vest, ne zgaiam la reclamele nemtesti dar mai abitir la cea pentru Fa, “Die wilde Firsche der Limonen” din anii 70, cu o frumusete semigoala, alintandu-se intrun morman de spuma. Acum, ca fiecare se uita la altceva…

Apoi dupa o experinta urata cu un deo stick Johnson&Johnsons care mi-a ars pielea de sub brat, am trecut pe Fa, pentru ca era fara alcool. Si am ramas la Fa! Cel mai tare am iubit Fa Aqua si deostickurile FA de prin anii 90; erau ovale, cu capace transparente si cel mai drag mie mirosea a pepene galben. O tempora!

Pachetul meu cuprinde Fa NutriSkin Spray cu protectie de pana la 48 h! 10 puncte din 10 pentru ca nu are alcool deloc. Si insa nu am descoperit urme albe pe bluza mea bleu marin inchis. Well done FA!


Lotiunea de corp hidratanta pentru piele normala cu 7 ingrediente nutritive, aloe vera si fructe de acai e usoara, subtire si miroase divin, fructat si putin pudrat. Bonus. Nu are gust rau. Da, m-am dat si pe buze. Asa-s copii. Poate ca am avut eu pielea indeajuns de hidratata, insa nu mi s-a parut sa se absoarba prea usor. Pielea a ramas discret parfumata si nelipicioasa. 9 puncte din 10. Asta a fost doar dupa un test drive. Cutia e mare, asa ca sper ca pana la sfarsit sa ii dau 11 din 10! Recunosc, parfumul m-a vrajit.

luni, 2 mai 2011

Ce ne asteapta...

Ce avem eu si Nastasia Filippovna in comun? Amandoua luptam pentru sufletul lui Lev Nicolaevici Miskin. Tare ma tem ca va matura pamantul cu mine! E asa cum mi-am imaginat-o, si o veti vedea si voi in 27 mai.

Nastasia e prea apriga pentru mine, asa ca ma rezum doar la a-i fura cuvintele Idiotului. Sufletul oricum vine odata cu ele...


De cateva zile ma zbat (da, asta-i expresia!) sa traduc spectacolul dupa "Idiotul" de Dostojevski. Expresia "larger than life" se aplica, fara tagada, aici.

Ne vedem deci, in 27 mai la Sindicate, cu Meno Fortas Nekrosius Theatre si cu mine.
Inarmati-va insa cu rabdare, festinul dureaza cinci ore...



(sursa foto: http://www.alfa.lt/straipsnis/10525601/?Meno.Forto.spektaklis.Idiotas=2011-02-10_17-35)

Apoi, pentru a nu muri de melancolie si nostalgie ca un conte rus, te invit in Piata Mare la ora 23.00 la spectacolul de strada TRANSITion al companiei germane Panoptikum si la un concert Holograf urmat de artificii!
Incepe FITS 2011! Fii bucuros!