marți, 27 martie 2012

Chak de, India!



Care e tara mea preferata ?
Unde ma trage pe mine ata si nu stiu cand voi ajunge ? 
Care sunt filmele mele de "feel-good, lasa ca trece buba'?"
Care e mancarea dupa care tanjesc mereu ?


Hint:

        Marţi, 3 aprilie 2012, vom  povesti împreună cu Ioan Bebeşelea despre Bangladesh şi India, în TeaSpot Cafe Sibiu. Pe lângă păţaniile din cele două ţări, imagini şi poveşti inedite, pentru a intra în atmosfera indiană vom degusta ceai şi mâncare preparate după reţete tradiţionale din această ţară. 

India este situată în Sud Estul Asiei şi este a doua cea mai populată ţară din lume şi a şaptea ca mărime. Vom cunoaşte la Călător în lume tradiţiile şi arhitectura indiană dar şi sfaturi de călătorie, obiceiuri şi tips& tricks pentru a te adapta mai uşor în această ţară.

Ioan Bebeşelea a ajuns în Bangladesh în 2005 printr-un stagiu de practică AIESEC iar după o lună a plecat în India, acolo unde a petrecut 6 luni muncind şi călătorind (Baftosule!!!!!) A reuşit să experimenteze pe propria piele cultura şi civilizaţia indiană iar acum vine în faţa noastră să ni le împărtăşească cu tot cu detalii picante. 

Evenimentul Călător în lume – din Bangladesh în India, de vorbă cu Ioan Bebeşelea, are loc marţi, 3 aprilie 2012, începând cu ora 20:00, la TeaSpot Cafe, str. Tribunei 33. Rezervări la tel. 0269.232366.

Namaste si ne vedem acolo! 


2 comentarii:

tudor CeMerita spunea...

deci iti tin un loc? :)

Ada Angharad spunea...

Sarna' esti un dragut insa marteaam ceva treaba. Daca termin mai iute vin si eu.