joi, 26 august 2010

Va fi...FEERIC!





Joi, 2 Septembrie 2010, ora 20:00 în Piaţa Mică din Sibiu, Mitichi Ideas şi Fundaţia Mitichi deschid seria evenimentelor acestei toamne, cu un spectacol de modă incendiar -

Feeric fashion show.

Evenimentul este deja de tradiţie pentru oraşul Sibiu, aflându-se la cea de a 3-a ediţie.

Într-un cadru feeric ce implică o scenografie cu totul specială, o pasarelă suspendată

la peste 5m înălţime şi efecte pirotehnice complexe, vor defila pe podium

manechine profesioniste ce vor prezenta colecţii – cruise, prêt a porter şi couture. În cadrul evenimentului au fost invitati atât designeri cu experienta cât şi designeri debutanţi, evenimentul reprezentând pentru cei din urmă o autentică rampă de lansare.

Colectţile prezentate vor fi semnate de Agnes Toma, Lucian Rusu (Sibiu),

Antonia Giurgiu(Sibiu), Anca şi Silvia Negulescu(Iaşi), acestora alăturânduli-se brandurile Donatella şi Triumph. 

Coafurile vor fi semnate de LUCIANO Hair & Style iar machiajele de Yssima beauty center.

Invitat special al acestei ediţii este criticul de modă Alin Galăţescu.


Evenimentul reprezintă un concept inedit, singurul de acest gen desfășurat la Sibiu, deoarece combină elementele de fashion cu momente artistice sugerând strânsa legătură între modă şi artă.

FEERIC fashion show este locul în care frumuseţea se împleteşte cu inspiraţia, într-o demonstratie de sunet şi culoare, oferită iubitorilor de modă și celor care doresc să petreacă câteva ore într-un mediu de calitate, într-un spectacol grandios.

Conform estimărilor de anul trecut se aşteaptă un public de aproximativ 4000 de spectatori. Accesul este liber cu exceptia zonelor VIP unde accesul se face pe bază de invitație.

FEERIC fashion show este o producţie Mitichi, în portofoliul caruia se regăsesc productii de televiziune, proiecte foto, publicații glossy și campanii de imagine.

Niciun comentariu: