miercuri, 28 aprilie 2010

A murit Podul Minciunilor .. traiasca...?



       Ma intreb si eu de cateva zile. Se pare ca da. Autorii sunt acum niste necunoscuti -inca pentru mine- desi sper sa ii pot intelege candva. Ce nu imi place insa e abordarea asta noua si independenta, pubera si putintel isterica. A aparut un post despre Calin Blaga, marele mafiot. Acum intrebarea care trebuie sa ne framante este: e scris in serios sau la baza? Si-a dat Calin blogul intentionat pe mana unora cu un stil diferit pentru a reveni in forta sau chiar are chef sa stea si el cu familia si cu fetita? Oare mai scrie sub pseudonim? Dar daca e cum spune autorul anonim? Si tot acest autor anonim revine facandu-ne prosti pe toti . Mindfucking games pe care le jucam la inceputurile mele intenautice.

      E bine insa ca autorul revine sa ne invete ce este un new media si ca pana si ziarele mari pun filmulete de pe Youtube.  Poate ca sunt conservatoare, dar citeam Podul aka Mazemania pentru texte si pentru autor. Se pare ca ambele s-au dus, asa ca... vesnica pomenire, dar am sters linkul. 


8 comentarii:

Lucian spunea...

si eu la fel

Diana spunea...

nu e vorba de niciun anonim, autorul s-a semnat si nu, nu e calin!

Diana spunea...

P.S. - e ciudat sa critici un om pt ca nu scrie in stilul altcuiva sau despre subiectele pe care le trata altcineva. ti-am rasfoit blogul, e plin de youtube-uri fara reactii. ti-a sarit cineva in cap pt asta?

Ada Angharad spunea...

Blogul meu nu a fost niciodata unul de jurnalism cetatenesc. Nu te critic pentru ca nu esti Calin sau pentru ca ai stilul tau. Pur si simplu constat ca blogul nu mai e cum era si ca nu ma mai intereseaza.

Diana spunea...

Cand a predat Calin stafeta n-a spus: aveti grija, e blog de jurnalism cetatenesc, sa nu va abateti! ci ne-a spus sa scriem fiecare ce/cum vrem si simtim. Asta nu inseamna ca e obligatoriu sa mai intereseze pe cineva, dar nici sa atunci cu jigniri pentru simplu fapt ca unele materiale "nu-si au locul". Era de asteptat, atata timp cat nu mai scrie Calin.

Ada Angharad spunea...

E dreptul vostru sa scrieti ce vreti si cum vreti. Am crezut doar ca va ramane quasi la fel. M-am inselat si fiecare merge pe drumul lui.

Carmen spunea...

nici mie nu-mi place ce se intampla pe Podul Minciunilor.

Calin Blaga spunea...

Ada - nu mai scriu pe blog. In privat va voi spune si de ce. De predat e bun predat, fara resentimente si fara nicio impunere noilor autori. Il vor dezvolta/recladi/demola dupa cum vor ei. Vor pierde cititori vechi si vor castiga altii noi. E ceva firesc. pentru mine e un bun nou experiment. De intors, nu ma intorc pe blog. De scris mai scriu...in Sibiu 100% o vreme si literatura de sertar... deocamdata, ca am cam uitat de asta si nu e sanatos pentru mine.
Iar cu alegerea noilor autori zarurile au jucat rolul cheie.
Cat priveste articolul cu mafia m-a amuzat de minune. Eu unul am inteles ironia adresata multora si am ras cu hohote. Ma astept la chestii si mai "rele" pe blog, dar si altele mai frumoase....
In rest sa ne vedem la un pahar de vorba... ca realitatea e mai buna ca virtualul :)