sâmbătă, 24 aprilie 2010

Use the force, Luke...

           Sunt toleranta fata de credintele celorlalti, cu cat mai diverse, cu atat mai bine.  Fiecare sa fie fericit cu credinta lui. N-ai decat sa te rogi la soare sau la furculita din bucatarie. Daca asta iti da liniste si pace, e ok pentru mine. 

           Nu sunt de acord cu religiile manufacturate pentru a indobitoci si manipula oamenii. Daca ma gandesc mai bine, nu poti disocia una de alta, dar sa nu intru in polemici. De curand am dat peste Capul Bisericii Catolice, reprezentantullui Dumnezeu pe pamant, exemplul de cucernicie si etc...

           Nu e vina lui Ratzinger ca nu e un frumos, dar parca se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si ca uneori, bunatatea ti se citeste pe fata.



Just for fun! 

PS. Parca pe Palpatine l-as lua acasa sa ii dau o ciorbita calda... sunt sigura ca i-ar trece supararea pe Imperiu. De Papa nu m-a atinge insa. Si nici nu am sa-i dau sa bea dupa 12 noaptea.


6 comentarii:

Evelina spunea...

Privire calda ,blanda la un fost nazist ?!? Asteptam mult prea mult!

http://www.stiinta-si-religia.com/papa_ratzinger_.html

Anonim spunea...

Ah, asta e un fleac. Caută imagini cu crucea încovoiată, sau cea întoarsă, de pe scaunul papal...

Numai bine.

Ada Angharad spunea...

Am citit despre Papa...Imi pare rau ca ne lasam codusi de o mana de alesi care numai binele nu ni-l vor.

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
..dreamwind55 !
~
Cred ... că "suntem CONDUŞI" către această toleranţă ... la care şi eu ÎI DAU "Frâu liber" !
( ... :) ... "N-ai decât să te rogi la soare sau la furculiţa din bucătărie" ... :D =)) ).
~
Despre "CAP", fără "a polemiza" ... cred că : "juca un ROL" pentru vre-un copilaş din faţa-i !" ... deci, probabil este "o mască" de actor-amator ! (nu-s "maliţios", deh !, ne mai descreţim frunţile !).

Am mai văzut COMPARAŢIA şi în altă parte ! Acolo însă, nu am înţeles despre ce E VORBA !
~
Cornelius,

robert spunea...

problema voastra nu e Papa Ratzinger, teologul prin excelenta (makar de i'ati fi citit vreo scriere)- un batran de 83 de ani, ci propria v relatie cu religia.
as fi curios sa vad fotografii cu bunicii vostri...cat sunt de aratosi. insa judecarea unei persoane pe principii estetice e de'a dreptul nesabuita...vedeti'va de treaba...

Ada Angharad spunea...

@robert: Ai dreptate, nu e o prblema de estetica, ci de mentalitate. Insa...ai vazut vreodata un batran/batrana simpla, de la tara, senina, FRUMOASA la cei 90 de ani, cu ochii vii si luminosi? Exista...Iti spun eu de ce e frumoasa. Pentru ca toata viata ei si-a vazut de casa, de pamant si de copii, de credinta ei simpla, nu a omorat decat gaini-cand era nevoie-iar banii nu existau decat pentru a- si asigura traiul de pe o zi pe alta. Apoi mai uita-te la Papa R., citeste despre el si afla de la o amarata ca mine ca si la Vatican si aiurea lucrurile sa invart tot in jurul banilor si a puterii.La nivelul acela, nimeni nu e ce pare a fi.