sâmbătă, 22 mai 2010

Toleranta la romani

... zisei si eu vorba mare! Toleranta pe la noi nu mai exista. Ne mandrim ca suntem primitori si prietenosi, sange de latini pasionali si calzi, deschisi si... pe dracu! O postare de pe ex-Mazemania mi-a aratat cat de inchisi la minte suntem. Ne temem de minoritatile sexuale ca de bombe. Si nu doar pe ele nu le toleram, nu. Ne tinem de mari crestini, dar bagm crestineste pumnul in gura celor care gandesc altfel (vide Saccsiv). Pe el insa il iertam fiindca are un club propriu de fani, care il urmeaza in tot ce spune. Daca aveti chef de idei interesante, teorii conspirationiste cu argumente cu iz de veridicitate, treceti pe acolo; insa e doar blog de privit, nu de discutat. Toti sunt convinsi asa ca discutiile nu sunt necesare. Suntem crestini toleranti, ce dracu!

De la ei am trecut printr-un link de unde poti cumpara mir de nard pur 100% (cineva comenta "Mireasma este cu adevarat uimitoare, duhovniceasca, nu ma simt vrednic de aceasta cinste"- ba esti, te-a costat fix 20 lei)- la un site mai mult decat interesant. La noi ca in Pampas. Situl Miscarii Legionare...si Arhangeeeluul din cer. Asa, sa crape jidovii si homosexualii, manca-ne-ar mama de popor primitor in spatii mioritice ce suntem! Tot de la ei am aflat ca (in ordinea valorii-soc):  
1. Hristos este ortodox.  
2 Tortionarii si jidovii -s la fel de nemernici si imputiti in fata lui Dumnezeu
3. Exista un magazin virtual cu obiecte nationaliste. Va las placerea sa il descoperiti singuri. Un tricou cu Zelea Codreanu are darul de a creste libidoul fetelor cu 500%. Iar un baiat citind Cartea Sefului de Cuib ma face sa il vreau acolo, pe loc, oricand si oricum.
4 Discovery Channel este un post jidovesc, prost, aservit lui Mamona. 

4 comentarii:

Lucian spunea...

astazi a fost nu stiu ce parada a diversitatii in bucuresti si am auzit niste comentarii foarte "tolerante" la adresa participantilor...

Marius spunea...

Din pacate astfel de deviati si deviatii exista inca in Romania. Tolaeranta in Romania ? De sub kippa mea eu spun ca nu ! ...

Anonim spunea...

Acest Sacaz are un blog aflat in polemica deschisa cu www.Acum.tv si cu cativa jurnalisti ai acestui magazin on line.
Pentru ei antisemitismul ia forme grave si recidiviste.
Nu reprezinta intreaga populatie romana.

tudor spunea...

[off topic] modifici te rog in blogroll linkul cu noua mea adresa www.cemerita.ro ? Merci (Mai merita ceva?)