marți, 5 aprilie 2011

AFACEREA "SOŢIA ŞI PAROHIA". Cum îşi caută neveste VIITORII PREOŢI "Motanul Dănilă", "Drăcuşorul Cristian" şi "Alec - la suflet copil, în rest bărbat"

Articolul e prea genial ca sa nu -l dau mai departe.

Cel mai fain e ca e adevarat. Cred ca si acum mai e valabil, insa pe la chefurile din tineretea mea, teologii erau cei mai tari la baut si vrajit fete. Si de ce sa se fi schimbat lucrurile? Sunt tineri, au hormoni, dorinte, asteptari, curiozitati. E normal. Anormal e insa sa FI OBLIGAT sa te insori ca sa iti poti exercita profesia si chemarea. Nu ma mir ca apar situri matrimoniale special pentru ortodocsii hardcore unde potentiala aleasa e cantarita dupa frecventa la impartasanie, lungimea fustei, strictetea postului sau virginitate (al dracu' fetis, cred ca e cel mai tare).


Sincer, mi-e mila de fetele alea. Desi nu va recunoaste niciuna, tot simte in fundul sufletului indoiala "Oare m-a vrut pe mine sau a vrut sa ocupe postul pe fisa?" Plus ca astfel de casatorii la repezeala si pe fortatea duc la esecuri, rateuri si divorturi cu nefinalizare. Pentru ca un preot trebuie sa sufere pana la capat, sau sa aleaga alta floricea din ograda turmei sale.







6 comentarii:

raul rual spunea...

cel mai fain e ca sotul isi poate oficia singur cununia, in calitate de preot, botezul la fel.
pentru oameni alesi, femei alese

Matrimoniale spunea...

Pe matrimoniale am anulat cateva conturi de viitori preoti care au avut un limbaj vulgar la adresa persoanelor de sex feminin de pe site...Romania...

Ada Angharad spunea...

Matrimoniale, bine ati facut. Altfel situl isi pierde din credibilitate. Super!

lili spunea...

Pe la tara, a fi preoteasa e visul oricarei fete! Daca-ti vine sa crezi, unele spun de mici ca-si doresc sa fie preotese. Muream de ras cand le auzeam!

Nelutzu spunea...

Nu pot sa cred asa ceva.

Matrimoniale Romania spunea...

E o vorba din batrani: "Fa ce zice popa, nu ce face popa".
In alta ordine de idei, ma sperie butonul "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă!"