joi, 5 februarie 2009

Revolutie si dictatura militara




Gata!

M-am săturat. Ştiu că indignarea mea nu are niciun efect dar totuşi o reiterez imperios şi apăsat (sună mai imporant decat sa spun că ... mama lor de hoţi).
Nu am înţeles exact care e treaba cu petrolul din Marea Neagră. Nici nu cred că e nevoie de mai mult de 2 articole de ziar central ca să vad că iar am luat-o. Adică deşi am caştigat procesul la Haga, sau nu avem petrol ca nu ar fi deloc, sau că oricum o sa il ia Ucraina (care se laudă prin ziare cu succesele ei de la Haga), sau că OMV şi canadienii iară iau potul impreună cu Patriciu.

Dar ce credeam, că va fi mai bine? Chiar speram să se ieftinească ceva?

Personal consider gestul unul de înaltă tradare şi sabotaj şi l-aş condamna pe făptaşul care a vandut resursele strategice ale ţării la moarte in piaţa publică! Poate nu strică niscai teamă.
Trebuie să revin la rochiţa mea roz de danteluţe şi la inorogi, pentru ca oricum, şi dacă s- ar insitui asa un tribunal, ar fi la fel de corupt şi mituibil.






2 comentarii:

Ciprian D. spunea...

O...daaa!
Dictatura militara: semnez si sustin. Facem o petitie, ne adunam intr-un sindicat si purcedem!
Avem nevoie de disciplina, pe toate planurile.
Dar trebuia sa luam initiativa inainte sa manjasca Basescu M.Ap. cu diversiunea lui. Caci poporul, in apatia lui, crede ce vede, si vede ce se arata cu degetul, nu ce este de fapt.
Traiasca revolutia! He he

Lucian spunea...

n-as prea fi de acord cu ce spui tu