marți, 7 iulie 2009

Saptamana pe scurt

Ultimele aventuri:

1. A murit Michael Jackson. Dupa ultima zvacnire cu History, murise deja. Mi se cam rupea de decesul lui, cum, de ce. etc...Ma asteptam sa fie o supradoza sau ceva de genul asta. Pana cand am revazut concertul in 1994 de la Bucuresti si mi-am adus aminte de perioada in care cantam non-stop "Who is it?" Sad. Mare star. Mare influenta. Consideratii care ma duc la urmatorul punct

2. Marele mars auto organizat la Sibiu in cinstea memoriei MJ.  Si disputa de pe forumul de Sibiu cu organizatoarea. Ca nu s-au dus decat cativa fani, era de asteptat. Trist e ca tinerii si nu numai se agita pentru vedete decedate care nu au nimic de a face cu realitatea Sibiului, dar li se rupe de lucrurile cu adevarat importante. Cand o sa se faca centrala atomica aici, o sa-i facem mars lui Madonna. 

3. Ziua mea. Intotdeauna mare eveniment. Am mers cu cel-pentru-care-gatesc la restaurantul Max, de pe Ocnei. Excellent choice. Locatie superba, liniste, muzica de bun gust (atat cat sa se distinga melodia, insa sa nu iti acopere vocea), iar mancarea... de vis. ceva inedit a fost pentru mine Fondue (poate-s taran, dar m-am bucurat ca un copil cand a aprins lumanarea de sub vas, plus ca e undeva acolo o placere sa dai cu furcuta prin oala, ca mami m-a invatat "sa nu ma joc cu mancarea in farfurie". Uite ca am 30 ce ani si ma joc, mami!).  Daca tot mergeti la Max trebuie sa incercati muschiul de vita pe piatra incinsa, unde razvratitii etichetei pot sa isi taie singuri feliiile si sa le lase la parlit cat de tare vor. Gigelitatea a apreciat foarte tare somonul cu catofi. Desertul de sorbet de pepene a fost un vis. Iar prosecco se cam ridica la cap repede...Singurul minus este faptul ca siteul lor e doar in limba germana, lucru care denota un fel de sfidare la adresa romanilor. Bitte -bitte, auch rumaenische Leute haben Geld bei euch zu essen!  

4. Pizza de la Fratelli e chiar buna. Nu excelenta, buna.

5. Forum meet-ul care a fost fain, desi cam scurticel. Si cam scortos.  

6. Vine ARTMANIA. Ne bagam voluntari din nou! Tistania here I come!

7 comentarii:

Calin spunea...

La multi ani!

Marius spunea...

1. S-a dus si nici eu nu ma simt prea bine :)
2 ...
3. Tare chestia cu cel-pentru-care-gatesc; desi eu as mai fi adaugat un "trebuie" pe undeva
4. Cunosc jalea zilei de nastere ... greu ! la multi ani ! :)

Ada Angharad spunea...

Multumesc pentru urari, Calin si Marius! Nu trebuie sa gatesc, pentru ca imi face placere. Cand va trebui sa o fac, ii voi face cadou un abonambet la cantina... sau la mama...

Carti fara pret spunea...

La multi ani!!! Scuze de intarziere... aerean cum sunt zilele astea...:)

GOG spunea...

Mami a observat ca inca te joci cu mancarea in farfurie,semn de dispret suveran vis-a-vis de truditul continut al blidului.Asta cand gateste mami, deci ideea abonarii victimei la cantina mi se pare salutara.Il declar nevinovat si absolvit de penitente.

Orin spunea...

Ma trezesc si eu la spartul tirgului sa te intreb de ce spui ca site-ul Max este doar in germana? E drept ca pe pagina, prima data apare textul in germana si sub el varianta romana, dar este bilingv!

Ada Angharad spunea...

Orin e drept, are si un textulet de intampinare in romana, dar cam atat, restul textelor sunt nur und nur in Deutsch. Punct foarte negru.