luni, 12 iulie 2010

1001 Culori revine!

          Weekendul trecut am avut din nou o intalnire fructuoasa cu Claudia de la Fundatia Colors din Brasov. Am selectat din cele 1000000000.... de poze facute de colegii nostri din Brasov, cu greu si dupa negocieri la sange, cateva sute care vor aparea pe site. Toate erau atat de reusite! Traim intr-un oras extraordinar si nu ne dam seama. Acesta era si unul din scopurile proiectului, sa vedem orasul prin ochii unui turist si sa ii descoperim culorile. 

        Duminica am discutat mai pe indelete despre strategiile de publicitate pentru siteul pe care il vom crea, programele de mediatizare si alte amanunte picante, pe care le voi dezvalui la timpul potrivit. 

        In asteptarea lansarii sitului www. 1001culori.ro, selectam de zor foto pentru wallpapere si pentru site si brainstorm-anim dupa idei. Pe voi ce v-ar face sa intrati pe un site cu fotografii?  

3 comentarii:

Ioana Radu spunea...

Am cont pe câteva site-uri cu fotografii. Am avut conturi pe mai multe, recunosc. Ceea ce m-a făcut reticentă faţă de câteva dintre ele a fost lipsa feed-back-ului. În zilele noastre comunicarea este amănuntul ce constituie baza. Se întâmpla să las opinii pe site. Lucru des întâlnit pe site-urile de fotografii. Se întâmpla, rar, ce-i drept, să pun câte o întrebare.
De cele mai multe ori întrebările sunt un fel de semnal că acel user este interesat de ceea ce se întâmplă acolo iar userii interesaţi pot deveni, în timp, useri fideli ai site-ului. În concluzie, aceştia trebuiesc satisfăcuţi nu doar din punct de vedere informaţional şi vizual (fotografic) ci şi din alt punct de vedere - individul aşteaptă răspunsul întrebărilor lui. Dacă pune o întrebare, două, trei... şi în decursul a câteva săptămâni nu primeşte răspunsuri... cu siguranţă va abandona site-ul, eventual îşi va şterge contul şi, mai rău de atât, dacă deţine blog poate scrie un articol gen "publicitate negativă".

Prin urmare, cred că cel mai important amănunt, dincolo de calitatea informaţiilor şi a fotografiilor prezentate, este feed-back-ul.

Şi, încă ceva care pe mine mă ţine "aproape" de un site... newsletter-urile. Fie că vorbim de săptămânale sau zilnice. Pentru început, săptămânalele ar fi suficiente.

Sper ca opinia mea să fie de folos.

Cu stimă,
d-ra Terra Radu.

Ada Angharad spunea...

Multumesc pentru sfaturi. Intradevar, feed back-ul ne omoara...

Tudor St. Popa spunea...

Bloggere, ce zici, strangem randurile?
Vezi la mine pe blog mai multe detalii.