joi, 2 decembrie 2010

Invitatie si lansare

Lume -lume! Sa stie tot sibianul ca de maine, 3 decembrie, cetatea noastra are un numar special dedicat judetului Sibiul al Force, Tourism Business & Tourism Magazine.





Maine, la ora 10.00-12.00 cu ocazia lansarii noului numar al revistei, va avea loc la sediul Academiei Evanghelice din Turnisor, Str. Livezii 55, o conferinta in cadrul careia vor fi dezbatute diverse aspecte legate de potentialul turistic al judetului nostru in contextul dezvoltarii sale continue.

Realizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, acest număr al revistei prezintă patrimoniul istoric, geografic, cultural şi turistic al judeţului. Revista este rezultatul implicării a numeroşi operatori culturali, din turism şi din mediul economic sibian. Aceasta contribuie la un plus de vizibilitate a regiunii: este scrisă în ediţie bilingvă, romană-engleză, şi se distribuie în regim de protocol. La acest eveniment vor participa reprezentanti ai Federatiei Patronatelor din Turism, tour-operatori si presa. 


Niciun comentariu: