luni, 23 mai 2011

Haideti la alergat!

Pe langa alergatura inerenta FITS de la o locatie la alta, va propun inca o alergatura, de data aceasta in scopuri caritabile.


Sanofi-aventis, in parteneriat cu Societatea Romana de Dibet, Nutritie si Boli Metabolice, organizeaza pe 26 mai evenimentul „Castigi si daruiesti sanatate - Marsul sibienilor pentru sibieni”, dedicat combaterii diabetului zaharat prin promovarea unui stil de viata sanatos. Iar pentru fiecare participant la mars, sanofi-aventis doneaza suma de 10 RON catre Compartimentul de Diabet din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. In Sibiu, peste 15.000 persoane sufera de diabet, dintre care 32 sunt copii.Marsul incepe joi la ora 18.30, in parcul din fata Hotelului Continental Forum (parcul din apropierea Teatrului National „Radu Stanca”). Asteptam cat mai multi sibieni pentru 30 de minute de mers pe jos in ritm alert. Iar 30 de minute de miscare pe zi reduc cu 40% riscul de diabet de tip 2 (conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii).

sanofi-aventis doreste sa transforme marsul de combatere a diabetului intr-un eveniment cu traditie pentru romani. Anul trecut, compania a organizat marsul „Castigi si daruiesti sanatate” in Cluj Napoca, eveniment in urma caruia, datorita entuziasmului cu care clujenii au raspuns invitatiei, compania a donat 10.000 RON.3 comentarii:

Iasi spunea...

Buna ziua
Va scriu in speranta unui schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe site-ul http://iasi-city.com iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

Sergiu spunea...

Hello,

Castiga un aparat foto Nikon Coolpix cu un Zambet. Detalii pe fotoplazza.

Succes

Stoica spunea...

Evenimentul acesta l-am ratat, dar am inteles ca trebuie sa fie cu plecare din Herastrau un maraton cat de curand, nu stiu insa data exacta, ai idee?