vineri, 6 mai 2011

Good morning, FA!


Tocmai ce-am primit si eu kit-ul meu de produse FAntastice.

Recunosc, sunt FAn Fa de mult timp, de cand copii inca, eu si vecinul meu, visam cu ochii in reviste traficate din vest, ne zgaiam la reclamele nemtesti dar mai abitir la cea pentru Fa, “Die wilde Firsche der Limonen” din anii 70, cu o frumusete semigoala, alintandu-se intrun morman de spuma. Acum, ca fiecare se uita la altceva…

Apoi dupa o experinta urata cu un deo stick Johnson&Johnsons care mi-a ars pielea de sub brat, am trecut pe Fa, pentru ca era fara alcool. Si am ramas la Fa! Cel mai tare am iubit Fa Aqua si deostickurile FA de prin anii 90; erau ovale, cu capace transparente si cel mai drag mie mirosea a pepene galben. O tempora!

Pachetul meu cuprinde Fa NutriSkin Spray cu protectie de pana la 48 h! 10 puncte din 10 pentru ca nu are alcool deloc. Si insa nu am descoperit urme albe pe bluza mea bleu marin inchis. Well done FA!


Lotiunea de corp hidratanta pentru piele normala cu 7 ingrediente nutritive, aloe vera si fructe de acai e usoara, subtire si miroase divin, fructat si putin pudrat. Bonus. Nu are gust rau. Da, m-am dat si pe buze. Asa-s copii. Poate ca am avut eu pielea indeajuns de hidratata, insa nu mi s-a parut sa se absoarba prea usor. Pielea a ramas discret parfumata si nelipicioasa. 9 puncte din 10. Asta a fost doar dupa un test drive. Cutia e mare, asa ca sper ca pana la sfarsit sa ii dau 11 din 10! Recunosc, parfumul m-a vrajit.

Un comentariu:

Stoica spunea...

un stick care nu pateaza? Asta e tot ce mi-ar trebui si as ramane fan FA la fel ca tine,chiar nu am incercat pana acum, dar daca zici ca nu pateaza am sa incerc cu sigurana.