duminică, 27 ianuarie 2013

Farmec Natural- noua gama

Ieri am primit prin curier pachetul de la Farmec. :)

Bunatatile sunt: o crema soft nutritivă cu argan, o crema hidratantă cu gălbenele si un sampon hidratant cu urzica si aloe vera. Le-am asteptat cu mare nerabdare pentru ca 1. imi place sa primesc lucrusoare... 2.daca sunt cosmetice e si mai fain. 3 sunt de la Farmec, un brand caruia ii sunt fidela de cand ma stiu, inca de la mama citire... si mamele nu gresesc NICI-O-DA-TA. Acum serios, sunt cosmetice de calitate, la preturi decente. Prietenele mele japoneze cand vin in tara  isi umplu bagajele de creme cand pleaca.

Primul lucru care mi-a sarit in ochi cand am deschi pachetul a fost designul nou. Minimal, pot spune. Cutiile sunt albe, simple, fara briz-brizuri in relief. Pe ele scrie denumirea cremei si lista ingrediente. Asta ma aduce cu gandul la cutiile cu potiuni si iruri din farmacii. Totodata, imi trece prin cap cuvantul "curat, pur". Nice job!
Se pare ca pentru gama "Farmec Natural", Farmec a decis sa isi modifice grafia. Imi place. Nota pentru design: 10


Am inceput de ieri sa testez crema soft nutritiva cu argan. Intotdeauna mi-am dorit sa testez o crema cu ulei de argan. Cutia e mare, de 150 ml, pentru ca nu e potrivita doar pentru ten, ci poate fi folosita si pentru corp. Uleiul de argan, denumit si "aur lichid" de femeile din Orient, este deosebit de eficient in tratarea pielii uscate, redarea elasticitatii initiale. Ceea ce e fix la tinta, pentru ca iarna am mereu pielea foarte uscata si deshidratata.

Crema este alba, si are o consistenta de gel, usor, intra rapid in piele, nu lasa nicio pelicula de grasime pe fata. Are gust neutru-in caz ca ajunge si pe buze.
Big bonus: crema nu contine parabeni  si are parfum hipoalergenic. Daca ai un nas fin, poti sesiza niste note acvatice, insa nu e o crema parfumata, ca cele de la Avon sau The Body Shop.

Samponul hidratant cu urzica si aloe vera a fost o alta surpriza- sticla e de 400 ml! Extrasul de urzica stimuleaza cresterea si fortifica/revigoreaza firul de par iar aloe vera hidrateaza scalpul fiind o sursa de minerale si vitamine, ba chiar impiedica aparitia matretii. Deci, un sampon pentru toata familia. Parul meu e vopsit, fragil si casant-here with this liquid wonder! 
Culoarea e verde, si miroase a binecunoscuta aloe, cu un iz de castravete!
Nu l-am folosit decat de cateva ori, prea putin ca sa dau un verdict clar, insa se impaca bine cu parul meu. il curata si il lasa matasos. Nu am folosit balsam ca sa vad cum face, dar e ok si parul nu se electrizeaza.

Preturile sunt mai mult decat atractive. Nici unul nu depaseste 15 lei. Le puteti comanda de pe situl Farmec. Inca nu le-am vazut prin magazine, insa vor aparea sigur peste tot.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu poti completa articolul cu ingredientele produselor sau, mai usor, cu fotografii in care sa se vada listele INCI? Merci

Anonim spunea...

Wonderful blog. Here you have discussed the farmec natural brand which provides the different moisturising creams. Also I observed the new range of moisturising shampoos with nettle and aloeveras. This is useful information. Thanks for sharing. Apart from this article, I learned about hammerhead shark which is the largest of all hammerhead species.