vineri, 17 septembrie 2010

Pentru ca am si eu catel... (ma rog, in vacanta)

Am preluat articolul de la Camelcutza, si sper sa nu se supere pe mine. 

Despre cabinetul FLUFFY VET si "doctorita" ALEXANDRA GHEORGHE

M-am oripilat citind urmatoarea intamplare la Andreea:
3 cateluse comunitare(tinere-6 luni-, vaccinate, deparazitate, sanatoase) au fost castrate de acest "medic" sambata. Duminica una din cateluse a fost gasita intr-o balta de sange, inerta.
Celalalte 2 au inceput sa se simta rau, umfladu-li-se burtile si eliminand sange prin operatie.
Cea care a fost in starea cea mai grava, a fost dusa la alt cabinet duminica noapte, redeschisa, deoarece sangera fara oprire. S-a constatat ca operatia a fost facuta prost! A doua zi i s-a facut transfuzie de sange si doar dorinta ei de viata a ajutat-o sa traiasca.
Cea de-a 3a catelusa este intr-o stare proasta, dar stabila.
Cand a fost sunata si instiintata, "stimabila" a spus ca NU ESTE RESPONSABILITATEA EI CE SE INTAMPLA CU ANIMALUL DUPA OPERATIE si ca daca vrem sa venim cu catelusa la ea, trebuie sa platim, pt ca ea nu face opere de caritate!

Ce este mai rau este ca acest cabinet este in programul primariei, finantat de aceasta, pt sterilizari facute cu picioarele. EVITATI-L!

Am sa incerc pe toate caile sa informez oamenii sa nu-si duca animalele la acest cabinet(asta daca nu vor sa ii ingroape in zilele urmatoare)si sa evite aceasta "doctorita" fara etica si simt moral fata de animalele care-i calca pragul.

 



Un comentariu:

Anonim spunea...

Ii doresc d-nei MACELAR boala lunga si fara leac, timp de reflectare la activitaea dumisale,vise bantuite de victimele nevinovate ,radierea contractului cu Primaria, faliment rapid si inca vre-o cateva urari de "bine ".