joi, 9 decembrie 2010

Darul meu pentru Craciunul lor!



Se stie ca Mos Craciun vine la toti copii lumii, daca au fost cuminti. Ce te faci insa cand copii au fost niste ingerasi cuminti si silitori la scoala, dar Mosul a obosit si nu poate ajunge in colturile uitate ale Cetatii?

Va spun eu... Mosul ii cheama pe blogarii sibieni si comploteaza cate ceva.

Astfel am inceput proiectul „Darul meu pentru Craciunul lor!”, pentru a oferi cadouri copiilor ce provin din familii cu risc social, sau cu un standard de viata precar din Sibiu.

Fiecare bloggar cu inima mare va face cate ceva iar din banii castigati de noi, cei 25 de blogari, vom cumpara mici cadouri. Bineinteles, avem si sponsori deschisi si saritori.


Fiecare vom presta o activitate „speciala” pentru noi. Rares va fi maine dupa 7 in barul Music Pub, Bianca va lucra in Cafe Wien, Monica va fi baby sitter si va imparti fluturase, Cosmina si ea va ingheta cu hartiute in mana pe centru pentru copilasi, Diana a creat si vandut niste cerceii super-califragilistici, Cipi va face taxi, Brylu si el in Atrium, Eliza a lucrat o zi la Cosmote si iaca asa... se aduna. Iar eu fac ce fac e mult. O sa traduc hardcore inca un weekend in plus daca nu ma angajeaza nimeni sa ii gatesc celebrul meu Okonomyiake si pui cu alune.

Cei 25 de copii au fost selectati cu ajutorul ARAPAMESU din centrul lor de zi, iar cadourile le vom oferi cadrul unui mini-eveniment in hipermarketul Carrefour, care este si sponsor principal.

SPONSORI

- Carrefour sponsor principal si gazda a evenimentului in care cei 25 de copii vor primi cadourile;

- Boromir Moara Cibin, BRD Groupe Societe Generale, IndSoft Industrial Software, Printcenter si Smartgifts, Ambient, Editura Agnos,Muzeul Civilizatiei Populare Astra, Zdrovit, sandwicheria LUCAS si Ioan Art.

PARTENERI MEDIA Antena 1 Sibiu, Eveniment TV, Sibiu100%, Turnul Sfatului, Sibiul.ro, CityNews Sibiu, KissFM

3 comentarii:

Monica spunea...

Intre timp Monicai i-a picat gig-ul cu babysitter-itul... dar flyerele raman ca activitate de baza.

In plus, Ada... eu ma ofer cu 20 de lei pentru Okonomyiake. Ce zici, mai gasim unul sau doi doritori si facem de o activitate? ;)

Ada Angharad spunea...

Monica, pentru tine fac gratis!

Ada Angharad spunea...

Sa nu uitam BOROMIR au fost tare amabili. Ne-au confirmat, insa produsele nici acum dupa 4 zile de la eveniment nu le avem...