miercuri, 1 decembrie 2010

SUNT MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN!



Sunt mandra ca sunt romanca pentru ca:

1.  Am o tara frumoasa. Am o istorie bogata, cu multe influente culturale. E vina personala a fiecaruia daca nu stie sa se bucure de ele. 


2.Tara noastra are si a avut destule personalitati geniale.
Poate sunt si eu printre ele. Sau tu. Sau X de pe strada. Fa-ti timp sa iti cunosti vecinii. Vei fi uimit de cei din jurul tau! 


3. Miscari si nemultumiri exista pe intreg pamantul. La noi e pace. Daca vi se pare putin, stati o tara pe mess cu prieteni din Israel.
Sau Coreea.


4. Ca femeie, sunt libera sa aleg. Aici exista egalitate de drepturi intre sexe. Daca ar exista si egalitate in obligatii, as spune ca e Paradisul.


5. Criza? O fi. Insa spre deosebire de altii, romanii s-au descurcat mereu cumva. Puneti o americanca sa tina o casa si o familie cu salariile noastre si apoi faceti-i programare la psiholog. 


6. Ospitalitatea nu a murit inca. 


7. etc...etc...etc...Hai ca e inca bine! 

Postul meu nu este singurul mandru. Stati cu ochii pe blogurile sin Sibiu si nu numai.

Acesta este primul proiect al O.N.B.R (Organizaţia Naţională a Bloggerilor din România). Proiectul este sustinut in offline de firme inimoase si mereu aproape de noi printcenter.ro şi smartgifts.ro, care ne-au oferit cele 92 de stickere (92 de ani de la 1 decembrie 1918) cu bannerul de susţinere a campaniei „SUNT MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN!”, pe care le vom imparti maine pe centru incepand cu ora 12 tuturor sibienilor care sunt mandri ca sunt romani. 

Daca sunteti curiosi sa stiti ce ii face pe romani sa fie mandri, gasiti aici.


6 comentarii:

Ana Maria spunea...

Te-am adaugat si eu! Seara frumoasa si La multi ani!

Anonim spunea...

mult succes in a gasi 92 de sibieni mandri ca sunt romani

RCA Ieftin spunea...

Aveti drepatate cand spuneti ca avem multe motive sa fim mandri cand suntem romani,dar asta nu trebuie sa nepuna un val pe ochi ca avem inca atatea de facut, implementat, imbunatatit, construit, optimizat.

Ada Angharad spunea...

@anonim.Culmea. Am gasit. Mandria depinde si de cultura generala sau nu prea. Daca nu iti cunosti radacinile si identitatea, da... Daca nu faci altceva decat sa stai ca iti dea altii, da...faci ca cei care se dau cu pumnul in piept ca vai ce rau le merge.

Anonim spunea...

sunt mandru pentru ce am realizat eu, pentru faptul ca m-am nascut roman nu am nici un merit, deci n-am motiv sa ma mandresc. au fost momente in care eram mandru ca sunt sibian, si asta mai ales datorita oamenilor de aici. in ultimul timp din pacate, oamenii nu mai stiu sa-si caute identitatea si urmeaza modele false, iar tendinta pare sa fie in continuare spre mediocritate. vrei sa fii mandru cu ceva, incepe prin a fi mandru de tine, mandria de apartenenta la o turma nu va aduce nimic benefic personalitatii.

Ada Angharad spunea...

@anonim, ai perfecta dreptate. Insa noi multi facem un noi mai mare. Cum ar suna o campanie "Sunt mandru de mine?" :)