miercuri, 1 decembrie 2010

Concluziile experimentului de ieri

Ieri ne vorbiseram bloggerii din Sibiu si nu numai sa publicam acel post cu titlul SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN. Am avut raspunsuri pozitive si negative. Cei de peste hotare au fost prezenti. Altii nu. Blogari importanti au fost nice si au scris  ceva (vide siblondelegandesc-thanx) altii au consideat ca la scade pozitia in zelist sau vine sponsorul si isi ia reclama de pe ei. Whatever.


Dar nu asta este ideea. Ideea din spatele chestiei asteia este ca... Ta  dadam...Lucian, I am looking at you...suntem colegi si putem sa facem ceva impreuna, ne putem mobiliza sau sincroniza. Nu ca esti sau nu mandru ca esti roman. Unii am putut si am castigat prieteni, am gasit oameni faini cu aceeasi idei si efervescenta. 


Suntem in plina criza. NU economica. Ce e val ca valul trece. Ci criza spirituala, care picior in groapa inseamna. Suntem demoralzati si deprimati. Si culmea, ne face placere sa ne plangem amarul. Daca nu cauti motive de mandrie, nici nu ai sa gasesti. Daca te uiti doar in noroi, acolo ti se va desfasura si viata. 



Multumesc pentru ca existati, voi, care nu vedeti decat ce nu aveti in loc de ce aveti, voi care nu stiti decat sa cereti fara sa dati, voi cei care veti mosteni pamantul si il veti lua cu voi in mormant. Voi care habar nu aveti unde traiti si de ce. Pentru voi, ieri au fost fasole si sarmalute.

4 comentarii:

Monica spunea...

Ada... fruntea sus! Lucian a fost unul, cei care au scris articole alaturi de noi au fost 40.

Si in spiritul optimismului, cred ca e mai bine (si mai important)sa le multumim celor care s-au implicat decat sa ii hulim pe cei care au stat pe margine.

Ada Angharad spunea...

Nu ii hulesc. Treaba lor. Vroiam doar sa explic despre ce a fost vorba.

Marius spunea...

Ada, au fost 40 ? Pai inseamna ca mai exista speranta ... Deci ...
Si HappyH :)

Anonim spunea...

Roman...
S-a uscat cantul din frunza si rasul din capitele de fan...