marți, 2 august 2011

Rock is in the air

Vine- vine Aartmania...Mai mare si mai exploziva.Ba chiar din 8-14 august.

Concertele din Piata Mare, respectiv Tarja, Lacuna Coil, Lacrimas Profundere, Sonata Arctica, Republica, Helloween vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 12 si 13 august. Tot in weekend vor avea loc si concerte in Piata Mica si in ARTmania Festival Sibiu Arena, zona de concerte in aer liber din Padurea Dumbrava, inainte si dupa concertele principale ale zilei.
ARTmania Festival Arena cuprinde nu doar concerte live ci si afterparty-uri, zona de campare si parcare, Entertainment area si multe alte servicii. Basca niste Harley Davidson-uri clasa I.

In acest an, cel putin 7 trupe din Romania vor concerta in premiera pe scena Tuborg Sound din noul spatiu al festivalului, Sibiu Arena. Interitus Dei din Constanta si Guerrillas din Cluj, Monarchy si Reckoning din Bucuresti, Ethernus din Baia Mare si Heavy Duty din Sibiu. Recunosc, in pozitia ghiocel si cu mana pe inima, ca nu le cunosc opera magna, inca, dar mai am timp. Sunt insa foarte curioasa sa il ascult pe Flavius, care are 11 ani si canta de la varsta de 4 ani! El compune, creeaza si are un repertoriu alcatuit din piese de muzica simfonica adaptata la rock, plus multe premii la tescherea. Ethernus promit un symphonic power metal si eu la randul meu promit sa merg. Insa mai power metal decat Sonata Arctica nu cred ca e cineva in festival.

Dilema este insa Tarja Turunen sau Simone Simons?

All in all, it's gonna be great.

Pana atunci, enjoy!




Niciun comentariu: