sâmbătă, 24 decembrie 2011

About old friends, a new year, a new direction and maybe, just maybe, a new sense


1. Craciunul e pe noi. Facui fripturica de vita (puteam pune pariu ca e de porc!). Si sarmale. Si saratele. Am bradut. Artificial.


2. Fusei cateva zile in Austria, la Viena, apoi la Bratislava si Budapesta- 3 capitale in 3 zile. Viena o o stiu ca pe Sibiu. Budapesta mi-era deja cunoscuta insa Bratislava m-a impresionat. Seamana grozav de bine cu Sibiu. Are aerul acela a oras fost comunist, pe alocuri cu ceva spoiala de capitalism curat-clinic si stralucitor. Totodata am simtit si oamenii altfel. Austriecii-s (maramite) reci, politicosi spre gomosi, cu limite si reguli, liste si regulamente. Slovacii-s mai guralivi pe strada, trec pe rosu, arunca hartii pe jos... -s ca noi! Dragut oras, trebuie sa revin.


3. Ieri a fost Tag the Flag-Winter Edition, organizat de cine altul daca nu de Tudor. Il admir pentru ca mai are timpul si rabdarea necesara sa fie catalizatorul bloggerilor din Sibiu. Si cum Rares m-a tinut la curent cu ce s-a intamplat pe acolo, si promitandu-i sa mai scriu si eu cateva cuvintele pe blog, iata, ma execut si dau un update la viata mea.


4. Teatrul Radu Stanca are foarte multe productii faine, dintre care "Casa Andersen" merita vazuta neaparat. E un spectacol relaxant pentru perioada ante-Craciunistica, un fel de colaj de scenete. Daca nu l-ati mai prins, musai sa mergeti la anul. Punct bonus lui Viorel Rata care joaca cu mana rupta...Mitica -Mitica...


5. Per total, anul acesta s-au intamplat multe si multe s-au dat peste cap. Turbulent sau nu, se termina si 2011. Sper ca 2012 sa fie mai linistit si mai echilibrat. "Timpul nu mai avea rabdare" spunea Preda. Toate au trecut in graba, ca o vijelie, si nu sunt singura care se plange de asta.


Anyway. NERRY DRISTMAS AND A GAPPY MEW NEAR- and no more mistakes in 2012, promise....


6. ah.. and check this out http://www.aish.com/

Un comentariu:

tudor CeMerita spunea...

daca nu "noi" atunci cine? :)
Merci, Craciun fericit!