marți, 27 martie 2012

Chak de, India!Care e tara mea preferata ?
Unde ma trage pe mine ata si nu stiu cand voi ajunge ? 
Care sunt filmele mele de "feel-good, lasa ca trece buba'?"
Care e mancarea dupa care tanjesc mereu ?


Hint:

        Marţi, 3 aprilie 2012, vom  povesti împreună cu Ioan Bebeşelea despre Bangladesh şi India, în TeaSpot Cafe Sibiu. Pe lângă păţaniile din cele două ţări, imagini şi poveşti inedite, pentru a intra în atmosfera indiană vom degusta ceai şi mâncare preparate după reţete tradiţionale din această ţară. 

India este situată în Sud Estul Asiei şi este a doua cea mai populată ţară din lume şi a şaptea ca mărime. Vom cunoaşte la Călător în lume tradiţiile şi arhitectura indiană dar şi sfaturi de călătorie, obiceiuri şi tips& tricks pentru a te adapta mai uşor în această ţară.

Ioan Bebeşelea a ajuns în Bangladesh în 2005 printr-un stagiu de practică AIESEC iar după o lună a plecat în India, acolo unde a petrecut 6 luni muncind şi călătorind (Baftosule!!!!!) A reuşit să experimenteze pe propria piele cultura şi civilizaţia indiană iar acum vine în faţa noastră să ni le împărtăşească cu tot cu detalii picante. 

Evenimentul Călător în lume – din Bangladesh în India, de vorbă cu Ioan Bebeşelea, are loc marţi, 3 aprilie 2012, începând cu ora 20:00, la TeaSpot Cafe, str. Tribunei 33. Rezervări la tel. 0269.232366.

Namaste si ne vedem acolo! 


3 comentarii:

tudor CeMerita spunea...

deci iti tin un loc? :)

Ada Angharad spunea...

Sarna' esti un dragut insa marteaam ceva treaba. Daca termin mai iute vin si eu.

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com