vineri, 30 noiembrie 2012

Am revenit cu cosmetice

Dupa cateva luni de pensie... am decis ca e vremea sa mai scriu ceva.

1. Am cumparat recent crema asta

"Crema hidratanta cu aloe vera si acid hialuronic Tis" si e superba si e pentru orice tip de ten. Pentru veme de iarna, e perfecta. E putin grasa insa nu lasa pelicula aceea lunecoasa. Am mai cumparat produse de la dr Farm Raisa Motocescu si am fost multumita de fiecare data. Plus, ca are pretul corect.  5-6 lei la magazinele naturiste. De pus pe lista in continuare.

2. Crema de asta


Crema Nutritiva cu ulei de catina. 65 de grame, tot 5-6 lei. Producatorii il recomanda pentru fata, pentru ten uscat si normal. Eu o folosesc si pentru maini, o tin langa birou, si pentru corp, pentru ca iarna pielea mea tinde sa devina smirghel. Ba merge si pe buze. O iubesc si o voi cumpara in continuare. Cel mai tare ma amuza ca ca arata ca o pasta de dinti.. 

3 Si pentru ca Plant Activ nu m-a dezamagit pana acum, am cumparat si samponul  asta

+

Plant Activ Sampon pentru par degradat cu extract de catina. Din experienta mea si a parului meu dificil, lung si fin am aflat ca un sampon cu cat e mai scump, cu atat e mai prost. Cele mai bune rezultate am avut cu sampoane ieftine, fara fite. Gerovital plant face exceptie de la regula. Gliss, you suck. Schauma, papa! Si nici sa nu incep sa vorbesc de Syoss. Asa ca, sa testam cel de la Plant Activ, btw, producatorul e ETERA Cosmetice. 
           E galben, miroase bine, nu prea puternic si nu iti lasa parul parfumat dupa 3 zile de la spalare. Mersi, nici nu am nevoie de parfum in sampon. Parul meu fiind vopsit are nevoie de  vitaminele A, E si F din extractul de catina din sampon. Dupa spalare, parul nu e ca cel din reviste, insa e curat, scartaie si nu se electrizeaza. Cam tot ce vreau de la un sampon, iar  la 6-7 lei, din nou, isi merita toti banii. Voi incerca si altele din gama asta.

4. Balsam nu cumpar, pentru ca am descoperit ca daca ma dau in fiecare saptamana pe par cu 1 galbenus, o lingurita de miere si 1 de ulei de masline si stau asta cat mai mult, am par de papusa, stralucitor si moale. Plus, ca nu are silicon ca toate baslsamurile

5. Am luat de la Yves Rocher un cubulet efervescent de baie, editia limitata de Craciun Apple Delight

Nu. Just no. Miroase relativ dragut a mar copt, insa destul de slab. Am luat sare de baie de la Balea mult mai ieftina, dupa care mirosea toata baia. Parfumul astuia e prea slab. Da, fasaie in baie, insa asta e tot. Nu inteleg care e scopul lui, insa nu il voi mai lua. Mi se par bani dati degeaba pentru o lingurita de bicarbonat de sodiu, sare de lamaie si colorant + parfum slab. 
In schimb, am gasit pe net zeci der retete de "bath bombs" asa ca am incercat si eu. Chiar merge. Am facut una cu miros de mandarine in forma de inimioara. In ultima vreme, am devenit chiar crafty.

6. De cand mi-am cumparat forme de silicon am icneput sa fac tot felul de briosi. Ceea ce ma duce cu gandul la Oraselul De Craciundin Piata Mare si la o anume casuta cu dulciuri unde 1 briosa minuscula cu ditamai motul de crema costa 10 lei, ca doara e franciza de la Bucuresti. Pe mine portia de 12 bucati ma costa cel mult 3 lei. Pam-pam!

7. Nu uitati de Gala Supervoluntarului organizata de Fundatia Colors din Brasov. Fara ea decembrie nu e decembrie. Un bravo tuturor voluntarilor premiati si nepremiati!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Draga Ada, imi place la nebunie stilul tau, faptul ca esti asa de activa in viata culturala si depui atata pasiune si daruire in tot ceea ce faci! Multumesc ca m-ai adaugat pe blogroll-ul tau si ca ti-ai rupt o bucatica din timpul tau liber si ai citit ce am postat :) Te pup!