luni, 9 august 2010

Blogmeet,ploaie si urmarile criminale ale cafelei

Ieri fu blogmeet, daca nu stiati. Ne-am adunat in Oldies Pub langa strand. Yeah, super locatie. Puteai vedea piscinele alea marunte si daca ieseai pe terasa erai somat sa nu iesi din perimetrul terasei. Da, nea barmanul, asa sunt eu. Ma aranjez de mare stil, imi iau pantofii aia noi ca sa sar in piscina.

Dar sa trecem la lucruri mai constructive. Furam convocati de Tudor de la cemerita.ro si trasi o tara de urechi. De ce meritam noi asta? Pai sa va zic.
  1. Nu promovam cum ar trebui proiectul "10 mari sibieni". O fac acum.
  2. Nu ne implicam, dom-le, destul, nu avem o voce si nu scriem destul de des.
  3. Ce este blogosfera.
  4. S-a vehiculat ideea unui site comun in care sa scriem toti. Cu adanc respect le aduc aminte de cresterea si descresterea lui Mazemania de cand e cooperativa de blogari.
  5. Alte idei au fost aducerea blogarilor din alte orase in SB ca sa scrie despre oras, cu obiectivitate, visele in care noi blogari puteam testa moca diferite baruri, contra reviweuri, acreditarile blogarilor la diverse evenimente.
Comentariile mele umile: 

1 Proiectul 10 mari sibieni e fain. Facem cunoscute lumii personaje importante care si-au lasat amprenta asupra orasului nostru. Nu strica niciunui blog sa mai bage ceva "quality". Pot scrie si eu despre whomever, cine va citi habar nu am.

2. Scriu cand am ceva de spus. Scriu cand am timp. Nu scriu ca sa fiu o personalitate sau voce. scriu pentru ca ma impresioneaza si vreau sa stie si ceilalti. Nu sunt site de promovare.

3. Blogosfera ca termen e un b**shit.

4. Situl comun nu e o ideea functionala.

5. Aduceti blogari daca vreti. Dar spuneti-i pe nume. Distractie. Nu promovare. Pana sa ne dea vreun restaurant macar o cafea moca, contra reviewuri, mai e cale lunga. Si de altfel, pretul meu e mai mare decat o ciorba.

 In alta ordine de idei, scopul meu principal de acolo a fost sa cunosc personal blogarii, si sa ne realxam intr-o companie faina intro duminica seara, nu sa construiesc noua blogosfera, socialismul sau proiecte mirobolante.

Fain a fost ca am reintalnit prieteni vechi (Maria si Eliza), dar si mai noi (Rares) si ca apoi am mers in Piata Mica la piesa si la cafea...Cafea. Bad bad idea. Am stat pana pe la vreo 2 noaptea cu ochii in tavan de nesomn.

5 comentarii:

cibinensis spunea...

Ma gandeam la o rubrica legata de sibienii plecati peste hotare.
Pe unde mai bantuie sibienii - asa se mumeste rubrica.
Abia astept sa ajung la Sibiu la o cafea.

clau p spunea...

tot e bine ca se mai intalnesc oamenii :) i-am trimis si eu niste comentarii lui Tudor vis-a-vis de bloggerii nationali - usor cam acide, ce-i drept :))) dar poate iese ceva constructiv, pana intr-un final..

Athe (adică_Carmen) spunea...

Mie îmi place partea aia cu "adus bloggeri din alte oraşe să...." :D

Ada Angharad spunea...

Athe draga, pe tine te primim oricum...

Ciprian Stăvar spunea...

musai să ne mai întâlnim. Vezi și de ce: . "Citez din http://dreamwind55.blogspot.com/2010/08/blogmeetploaie-si-urmarile-criminale.html 3. Blogosfera ca termen e un b**shit. Parcă mi-a citit gândurile..." Restul e tăcere: articol