duminică, 16 ianuarie 2011

Ophiucus -ia mai lasati tampeniile....


Ura... s-a descoperit un nou semn zodiacal.

Vuieste netul de stiri, horoscoape neo-configurative si alte alea. Lumea se panicheaza: "Cum sa nu mi fiu eu...Sagetator?" Ca doar atat de bine ma defineau niste randulete scrise la plezneala de o tanti dintr-o redactie oarecare... Ce sablon fain era. Ce usor mi-era sa dau vina pe stele. Basca nici nu mai trebuia sa ma prezint.
"X-ulescu, sagetator" Gata sablonu', stii cine sunt. Nu mai trebuia nici eu sa imi bat capul sa cunosc alte persoane. Pai stiam din start ca nu ma impac cu racii. Si ca da... leoaicele imi vor sta la picioare, ametite de sarmul meu. Ce simplu era totul. Ce fain era sa faci parte din iluzia culturala de masa cum ca pozitia soarelui la data nasterii, fata de niste constelatii arbitrar stabilite afecteaza cumva, personalitatea si viata cuiva.

Asta inseamna ca nu mai sunt rac, nene, sunt geaman. Deci, dintr -o data, nu mai sunt aia lunateca si feminina, inschisa si sensibila, semn de apa, ci o chestie cu multe fatete, semn de aer si ce o mai face gemenii nu stiu, caci mi-am pierdut interesul in astrologie de cand am aflat ca m-am nascut sub acelas semn cu Ann Boleyn, Eva Braun si Iuda Iscariotul.


Pe de alta parte, e bine ca nu cred in astrologie. Pai sa te ti de semnul tau zodical e un job 24/24. Horoscopul zilei de la TV nu ajunge, caci da prea putine indicii. Trebuie sa cauti prin net urmatoarele: previziuni pentru 1. cariera. 2. sanatate 3. dragoste si sex. 4 calatorii 5. culori, decor, parfum 5. moda.

Plus ca te incurca in activitatile casnice. Odata nu am putut dezgheta frigiderul pentru ca horoscopul meu imi interzicea sa ma ating de alb. Si de fiecare data previziunile primesc o turnura prefect personala. "Astazi vei deshide noi orizonturi si vei conduce..bla-bla" Dada, am codus eroic o batranica peste strada. "Chiar daca esti intro relatie sau single, astazi, totul e o chestiune de energie bla-bla..." Damn right, mi s-a luat curentul tocmai cand lucram la un document important. 

Deocamdata, singurele trasaturi comune ale nativilor din ophiucus e ca toti au probleme cu ortografia numelui...

5 comentarii:

Monica spunea...

:)) Si din pacate si trasatura aia comuna, nu le e unica lor. Ca toti avem aceeasi problema...

diana spunea...

Eu cred doar in caracteristicile zodiilor..nu in cele aburite de la tv..mie mi se pare ff interesanta astrologia si tot ce tine de ea..si nu numai-numerologia.Sunt obsedata de nr5 am o gramada de evenimente legate de acest nr..sunt dusa:D

Ada Angharad spunea...

@diana. Chanel no.5? eu sunt nascuta in 5. Statistic, 7 din 10 persoane aleg difra 5 ca cifra favorita. O fi ceva magic

ribanax@yahoo.co.uk spunea...

:)..cred ca o fi ceva magic..dar eu chiar cred ca viata mea se invarte in jurul nr5.M am nascut in 23,anul are 5 la sfarsit,m am inscris la facultate5,in carnetul de facult.era scris5,stau la nr5,ma m casatorit in14 la primarie,in 23la biserica,ma chema diana=5litere...te am convins...iti mai zic am o lista lunga:D

Scorpia. spunea...

Ioi, dacă erai Rac ne înțelegeam bine dar așa... :)).