joi, 3 februarie 2011

Dulce, din stup, pentru noi...




Zilele astea am castigat 4 produse Apidermin, care, dupa niste aventuri ca in filme au ajuns la mine exact cand aveam mai multa nevoie de ele. Setul contine crema Apidermin, crema Apidermin Lux, samponul Apidermin si sapunul lichid Apidermin. Au venit atat de frumos ambalate intrun pachet cu funda galbena ca mierea si cu o scrisoare personala, de felicitare si de informare. Foarte dragut, este prima firma care face acest gest deosebit.

Sa vedem ce promite eticheta:
"Apidermin Lux rasfata chiar si cel mai uscat ten. Prospetimea naturala a pielii este redata de dubla actiune a untului de cacao si a laptisorului de matca. Principiile nutritive ale laptisorului de matca sunt completate de extractul natural din boabe de cacao, un emolient natural. Untul de cacao contine un numar mare de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi ce distrug derma si duc la imbatrinire prematura. Proprietatile hidratante o fac una dintre cele mai hidratante creme, mentinand pielea supla, catifelata si tanara."
Apidermin Lux este varianta imbunatatita cu unt de cacao  cremei Apidermin. 

Crema e grasa, miroase minunat si are si gust bun (m-am dat cu ea pe buze in loc de struguel, miammm...) O voi folosi cu drag pentru ca vremea de afara e tare rece si tenul meu sufera. Crema Apidermin simpla o voi folosi pentru nopate, pentru ca e cam grasa si cred ca mi-ar da de furca ziua, pe sub make-up. Bunatati din stup pentru ten. Pe piele are intai un miros dulce de miere, care dispare in timp, ramanand o unda vaga de ozon. Funky.  

"Apidermin sampon - Complexul de extract de urzica si galbenele tripleaza actiunea benefica a laptisorului, luptand pe trei fronturi impotriva scalpului cu probleme. O data reparat, scalpul este remineralizat si cicatrizant. Laptisorul de matca este regenerator si tonifiant la nivelului firului de par, hidratand parul, cu un efect de stralucire maxima." Cunosc acest sampon din studentie cand aveam parul extrem de gras si nu mai stiam cu ce sa ma spal. Da, functioneaza si eu sunt din nou "in love" cu el...

Am primit si noul venit in gama Apidermin, si anume un sapun lichid cu laptisor de matca si propolis, cu actiune antispetica si antibacteriana. Vine in sticulte de 200 ml, e de culoare brun inchisa spre chichlimbariu. Ca mierea...Mirosul nu persista insa intr-atrat cat se te ameteasca. 


Bonusul tuturor acestor produse este ca sunt fara conservanti si coloranti. Plus ca miros atat de bine incat iti vine sa le mananci.

Ambalajul produselor e simplu. Cutii si sticulte de plastic albe, cu etichete simple. Nimic high tech, super-duper de ai impresia cate dai pe fata din reactorul atomic. Totul e pastrat la minim, pentru ca esentialul e inauntru si de ce nu, de exemplu, eu, clientul prefer sa platesc produsul si nu cutia. Totul are un flair de handmade care imi place.

Apidermin mai produce si lotiuni demachiante, antirid, lapte de corp, apa de gura, si chiar si un gel pentru maini cu miere de flori salcam care ma tenteaza enorm.

3 comentarii:

ribanax@yahoo.co.uk spunea...

OOOO faine produse!!!sa ne spui si noua daca isi fac efectul:D

julie spunea...

de unde pot cumpara sampon ?

Ada Angharad spunea...

Julie, de pe situl lor sau de la farmaciile naturiste, incearca pe Balcescu 9