sâmbătă, 19 martie 2011

Daca e primavara, e teatru


Si uite ca am mai inceput o tura de training pentru Festivalul International de Teatru de la Sibiu -FITS 2011!

Vestea buna e ca vom face si un curs de prim ajutor predat de baietii de la SMURD. De abea astept! Alta veste buna e ca vom avea din nou companii una si una. Nu stim inca exact daca vom mai avea voluntari japonezi anul acesta. Eu sper ca da, pentru ca mi-e tare drag de ei. Sunt niste musafiri placuti, simtiti, politicosi si muncitori. Si niste prieteni extraordinari!


Astazi, unii dintre voluntari, am facut analiza dosarelor de presa pe anii trecuti. A fost interesant, ba chiar breathtaking, sa citesc negru pe alb istoria devenirii festivalului. De la editiile din 1997, la 2002 si apoi la succesul de astazi. Am citit cronici pozitive si negative. Am observat cum din 2005 presa online a castigat in relevanta, am putut sesiza tonul fiecarui ziar. Btw, in 2005, Rondul de Sibiu a batut batrana si fidela Tribuna la numarul de articole dedicate FITS. Articole au publicat si ziare la care nici cu gandul nu gandeam: "Averea", "7 Case", "Romfilatelia", gradinita punct ro, "Tricolorul" sau "Ziarul Financiar". 

La mai  multe  si la mai multe situri. Printre care sper eu, si cat mai multi bloggeri!





Un comentariu:

raul rual spunea...

subscriu si ma inclin la orice inseamna teatru, festival de teatru, si felicit pe toti cei care au tangente cu acest fenomen