luni, 14 martie 2011

Lista tampeniilor de azi

1.  Mitropolitul Teofan despre cauzele dezastrului din Japonia: sa ne intoarcem la Dumnezeu, yada-yada... pedeapsa...etc. Asta e meseria lui, asta spune. Prostia creste si mai mare. 



"Fuduli, fuduli japonezii astia, pacatosi pana la ceruri. Europenii au luat toate perversiunile de la ei(sunt idolatri)" comenteaza o piti cu creierul in repaos total. Alta americanca se bucura, ca maram, "Remember Pearl Harbour" si de fapt, ea nu are decat 17 ani... Doamne, cred ca tu nu ne pedepsesti cu tsunami si cutremure, ci cu personaje de astea.



2. Cand se baga cineva peste aria mea de expertiza. Ma bucur ca ai terminat 8 clase de engleza acum 15 ani, dar intre timp, tu ai uitat si eu lucrez cu asta.  Asa ca stii ce ? EU-TU. 1:0

3 comentarii:

raul rual spunea...

imi place tipa de 17 ani cu Pearl Harbour. o adevarata patrioata, poate chiar martir...

Anonim spunea...

Mda, am avut si eu o musafira din Taiwan care mi-a zis ca japonezii si-au primit pedeapsa pt. tot ce le-au facut chinezilor si altor popare ("they brought bad karma upon themselves"). Right! Inseamna ca si noi, romanii, am fost calaii Europei din moment ce ne-am ales cu o conducere mai catastrofala decat orice tsunami.

Ada Angharad spunea...

Mda... Japonezii au o relatie cu Coreenii si Chinezii asa cum avem noi cu ungurii. Cu 2 fete