luni, 21 martie 2011

Respira, teatru!



“Am 6 ani şi 8 luni. Imi place să mă uit la Testoasele Ninja. Să văd cum se luptă cu criminalii, cu extratereştrii şi cu Shredder. Când voi fi mare vreau să mă fac Testoasă Ninja.

Am 7 ani şi 4 luni. Sunt în clasa întâi. Trezirea la 6. Teme. Note. Caiet liniat. Dictare. Autodictare. Invăţat pe derost. Ghiozdanul meu are o tonă. Tone de caiete. Tone de teme. Doamna învăţătoare ne dictează cu viteza luminii.

Am 24 de ani. Am un job. O garsonieră în rate şi un televizor.”

„Automatismele verbale, pomparea mintii cu enunturi retinute si redate mecanic fac din Luni-Vineri:8-16 orarul zilnic al stereotipurilor care amortesc neuronii” declara Mihaela Michailov in "Suplimentul de Cultura".

Pentru ca la Sibiu primavara inseamna teatru, va aduc aminte ca in 26-27 martie, va avea loc, la Sibiu, sub sloganul ”RESPIRA. TEATRU”, prima editie a Festivalului Maraton ”25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”. Detalii si programul le gasiti aici'''.

 

Stiu ca nu am multi cititori, si tocmai de accea doresc sa le multumesc pentru fidelitatea si rabdarea lor.  Asadar, premiul concursului este o invitatie de doua persoane la spectacolul "L-V: 8-16" - de Ioana Paun, artist asociat Maria Draghici, care va avea loc sambata (26 martie), ora 23:00, la Sala CAVAS (in incinta Facultatii de Litere si Arte, de pe Bulevardul Victoriei nr. 5-7). 

Nu trebuie decat sa imi lasati un mesaj ca doriti invitatia. Concursul se incheie vineri, 25, ora 20.00.


6 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt Radu L si vreau sa merg la piesa asta. Merci!

radu.bozdog@hotmail.com

julie spunea...

si eu vreaaau! julie

flaviutza spunea...

Da crezi ca eu nu vreau? Oricum ma inscriu si pe blogurile celelalte ca sa am mai multe sanse. Sa fiu sigura! (flaviutza_16__90@yahoo.com)

Laura spunea...

si eu vreauu :D

Sorina spunea...

oh boy, oh boy, oh boy! multam - si de-o fi, si de n-o fi - ca promovezi astfel de manifestari.

Ada Angharad spunea...

Si premiul merge la Iulia !