joi, 23 februarie 2012

Si sunt din nou vALLuntar...

Am aflat despre acest proiect teribil de original de pe Facebook. Si cum devorez tot ce are litere tiparite pe hartie si imi cade in mana (bibliotecara de la ASTRA ma stie deja dupa nume :) mi-am propus sa particip si eu.


“vALLuntar este o campanie prin care vrem să promovăm lectura şi voluntariatul şi prin care încercăm să ne apropiem de cititori. Nu spunem că vom schimba lumea, că datorită nouă şi voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar că orice schimbare începe cu noi înşine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispuşi să facem mai întâi în noi înşine această schimbare, ca ea să se poată reflecta ulterior şi în comunitate.

Ideea de baza e ca fiecare blogger activ isi poate alege de pe situl editurii o carte pe care o va primi prin posta. Dupa ce o lectureaza, ii face o recenzie cum stie el mai bine. Pentru fiecare post scris echipa ALL va lucra 15 minute pentru un centru ales de bloggeri iar pentru fiecare comentariu referitor la carte şi la campanie se mai adaugă încă 3 minute de voluntariat.


Sunt un fan al vountariatului. Am sute de ore la activ, stiu ce e voluntariatul/cu ce se mananca. Asta pentru a lamuri prietenii inainte de a-mi sari in cap. Nu imi incalc principiile!!!!


Acum imi astept rabdatoare cartea si citesc cu sufeltul la gura Jed Rubenfeld "Interpretarea crimei".




Un comentariu:

raul rual spunea...

foarte faina initiativa...