joi, 22 martie 2012

Respira!

                   Ce faci in weekend? Nu-mi raspunde sictirit ca "respir" pentru ca atunci si eu te voi indemna mai bine sa "respiri teatru".


                În perioada 24-25 martie 2012 va avea loc, la Sibiu, sub motto-ul “RESPIRĂ. TEATRU”, cea de-a doua ediţie a maratonului teatral “25 de ore de teatru non-stop”. De ce 25 de ore? S-a mutat axa pamantului cu catvia centi, a trecut planeta Nibiru, e deja 12 decembrie 2012? Nu, dar trecem la ora de vara.

            Acţiunea, organizată de asociaţia culturală “BIS”, face parte din Agenda Culturală a Sibiului, fiind cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

            Programul acestei nebunii aduse in viata de  Bogdan Sărătean, coordonator proiect, preşedintele asociaţiei culturale “BIS” si "seful " Trimbulinzilor poate fi gasit pe situl oficial si pe pagina de Facebook.

          Gala de deschidere va fi urmată de un spectacol extraordinar, „Măscăriciul” de A.P. Cehov, cu Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs.
Vor urma spectacole de-a lungul întregii nopţi, care se vor desfaşura în mai multe locaţii: Sala Studio, Sala CAVAS , Atrium Cafe, Piata Mare.  Pa langa teatru, conferinte si workshop-uri, minunata mi se pare initiativa unui  teatru-comunitar „EuTuNoi”, în care sunt implicaţi adulţi cu deficienţe din cadrul “Centrului de zi ocupaţional pentru persoane cu dizabilităţi”,  Sibiu.


Biletele şi invitaţiile pot fi achiziţionate de la: Agenţia Teatrală, Librăria Humanitas, şi Atrium Cafe.


Sau de la mine! Pun la bataie o invitatie pentru 2 persoane la Gala de inchidere care include spectacolul de teatru-dans  "Dar cu pianistul cine dansează?" duminica, la 21,00 Sala Thalia - un spectacol despre iubire , despre căutarea fericirii. Un spectacol despre dorința de a fi iubit si înțeles. O anatomie a iubirii. Un dialog între 3 oameni: dansator, actor, pianist.
Asa ca ... dati comment.

6 comentarii:

Anca spunea...

Eu vreau!

Anonim spunea...

Si eu vreaaauuu!

Teo spunea...

Salutare. Weekendul aceta sunt in Sibiu in sfarsit si chiar imi doresc sa merg la gala de inchidere deoarece la deschidere nu am putut merge $$$. Vreauu sa respir teatru la SIbiu!

Ilie Ana-Maria spunea...

Si eu vreau!

Minca spunea...

La teatru vrem si noi!

Ada Angharad spunea...

OK, Anca, ne vedem la teatru ! Primul venit, primul servit. Trimite-mi un mail cu nr. tau de telefon!