miercuri, 18 martie 2009

Din nou, Humanitas...


Sa nu ziceti ca am ceva cu prestigioasa editura sau cu libraria cocheta de pe centru.

Duminica am fost la «Schimb de carti» in Maya, de unde m-am intors cu o sacosa de carti. Yuppie ! Mi-a ramas in gand o carte pe care a imprunutat-o altcineva inaintea mea. Si pentru ca nu pot sa mai astept o luna pana la urmatoarea intalnire, am decis sa mi-o cumpar de la Humanitas. Dar nu au vrut sa mi-o vanda. Pai de ce intrebati, uimiti ca si mine ? Cartea face parte din faimosul program pentru abonatii Vodafone. Cumperi carti de la ei si esti vodafonist, primesti o carte cadou din raftul de langa usa.

                Asa ca, desi am cumparat alte carti, necotizand la Vodafone, nu am primit-o cadou. No probl. Doar nu lucrez pe mazare, pot sa mi-o cumpar. BA NU POT. 


4 comentarii:

Lucian spunea...

ce carte?

Ada Angharad spunea...

Cred ca "Mantia de stele" sau ceva in genul asta...

Anonim spunea...

f fain.. ce sa zic.. romania is my country.. n-ai bani,nu t cultivi.. ai bani.. nu t cultivi..

Georg spunea...

Carti-la-Pachet.
Tovarasele de acolo continua glorioasa traditie a Cartilor-la-Pachet.
Voiai o carte buna,trebuia sa iei totul intr-un pachet in care erau cartile NEVANDABILE... Cuvantarea Tovarasului presedinte al Romaniei Nicolae Ceausescu la Cel de-al XX-jpelea Congres al Groparilor Prosperi impreuna cu Stiinta Tovarasei Chimiste Leana-Otravita precum Copsa.
DACA aceste carti erau NEVANDABILE si URATE (de la URA cea sfanta), si aveau nevoie de proteza unei CARTI BUNE (ce-o fi si aia?), concluzia se impune de la sine.
VODAFONE este NEVANDABIL si URAT... Traiasca COMUNISMUL-VODAFONE cu Fata-de-Porc.
Georg Schoenpflug von Gambsenberg