sâmbătă, 21 martie 2009

Star Trek vs. Star Wars

Sunt un fan SF de moda veche. Stiti "Star Wars" cu efecte antice si rudimentare. Le prefer de 1000 x productiilor de pe SCI-FI Channel sau altor galme cu buget imens de la Hollywood. Pentru ca atunci filmele erau filme, cu actori, recuzita si niscai suflet si talent. Acum, sfantul computer simuleaza orice, de la nave spatiale, efecte speciale la extraterestrii. Na, am vazut chiar si un film unde actorul principal nu avea chef sa isi arate penisul intr-o scena, asa ca i-au facut unul 3 D pe computer. La ce sa ne mai asteptam?

In razboiul Star Wars/Star Trek, castiga detasat Star Trek. Azi as avea chef de un SF antic, alb-negru cu extraterestrii paianjeni care sug creierul pamantenilor panicati. N-am. Asa ca o sa bag un Star Treck mic.

Si pentru ca sa fiu un geek complet, va marturisesc un detaliu picant. Laptopul meu se numeste, cu drag, William Tiberius Riker. Stiu, e Thomas si nu Tiberius. "Tiberius" e in cinstea lui Cpt. James T. Kirk. Cine e cu mine, mainile sus!

2 comentarii:

Lucian spunea...

ma uitam la star trek - the next generation prin '93-'94 pe un canal italian, apoi s-a difuzat si pe tvr, era o emisiune duminica realizata de alexandru mironov, unde avea invitati care comentau episodul din ziua respectiva. eu facusem o pasiune pentru doctorita :). nici mediumul nu era de lepadat :) ce vremuri...

Ada Angharad spunea...

Oh, da...Favoritul meu era Data. Mironov rulz.