sâmbătă, 15 august 2009

Sic transit gloria mundi

Se vede ca are talente multiple si ascunse privirilor muritorilor de rand, cu putini parai. 

Acum omniprezenta vulgarica de serviciu, facand probabil inca un artificiu de alcov, canta genericul noii telenovele de epoca "Aniela". Treaba ei, banul ei, ea stie ce a facut.  Compania e buna, ingenua Adela Popescu, "idola" fetitelor mele de la meditatii, din clasa 5. 

Iaca originalul, una dintre cele mai frumoase duete din opera "Duetul florilor" din "Pescuitorii de perle"

si opera divei de Bucale. 

Alaturarea la sectiunea "compozitor" a "Loredanei" alaturi de Leo Delibes e bancul zilei si m-a amuzat ore intregi. Mai ales ca Lori e -normal-pe locul intai, ca in fituica aia de carte pe care i-a scris-o cineva.

Partea haioasa/tragica suntcomentariile pe Youtube. "Deosebit de frumos" si alte alea. Hai sictir, Madonna wannabe! (nu ca aia ar fi mai breaza sau mai talentata, dar macar nu imita pe nimenea)

Later edit: imi imaginez pitipoanca de cartier fredonand muzica din telnovele de gen Edera, Salome sau Ma-ri-mar, insa Delibes? Cum o sa ajunga saracana la notele alea inalte? Ce mormai, fa?- Delibes, mancasi-as!

Un comentariu:

GOG spunea...

Adica ce te supara?
Fa-ti si tu local cu caraoache.
Beetovenim "Oda ..."la patru beri si-un tropait oltesesc sub mese, ori "Mimi"-zam boemian de la mansarda ,ca Pavarotti e in relache definitiv.