vineri, 4 septembrie 2009

Altete Regala. Pacat ca nu de Mann...

Iote cine are blog. Taman acum, cand nu mai candideaza...


 http://www.princeradublog.ro/

http://www.princeradu.ro/

Faza cea mai faina e asta. Citam: "Nascut Radu Duda la 7 iunie 1960, la Iasi, intr-o familie de medici. A absolvit Liceul Internat din Iasi in anul 1979 si Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti in anul 1984"... urmeaza un text despre cum s-a intalnit cu printesa si,  iubire eterna si alte Sandra Bronw-isme. Insa...."Astazi, Principele Radu este colonel (r) in Armata Romaniei si doctor in stiinte militare." OHO!  Restul il cititi voi. Pam-Pam!

Nu uitati sa cititi comentariile, in care monarhiste pioase i se adreseaza cu "Altete Regala" , iar el le raspunde cu un modest "Radu de Romania". Am admirat si un frumos buchet de bujori (da mai, ca pe hi5). Alt entuziast "Principele Radu- cel mai mare presedinte dintre toti ai lumii!"

Hai sictir?

2 comentarii:

Jenika spunea...

Sa zambim...desi ar fi de plans?
Nici nu stiu cum as mai putea reactiona....
Dar....asta e...
:)

GOG spunea...

Inca o bucata...:

Potrivit cotidianului Atac, ea si-a castigat simpatia printr-o falsa identitate pretinzand ca este o dama de vita nobila in Romania, in fapt ea fiind om de rand, anunta Atac online.

Un e-mail ce continea certificatul de nastere a Briannei Caradja, atat in limba franceza cat si in varianta tradusa, a sosit la redactia Atac in cursul zilei de miercuri, de la o persoana care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Se pare ca cea care este cunoscuta publicului drept printesa Brianna Caradja este un copil nelegitim al carei tata nici macar nu este trecut in actele de nastere. Este stiut faptul ca titlurile nobiliare se mostenesc dupa tata si ca un copil al carui tata nu este declarat in certificatul de nastere, nu poate purta titlul nobiliar. Din aceleasi documente se poate observa ca printesa poarta de fapt numele de Helene Sophie Laurie, si nu Brianna.

Aceeasi sursa sustine ca Alexandra "Tanda" Caradja, mama ei, avea in perioada interbelica o reputatie de femeie usoara si astfel oricare dintre iubitii ei ar fi putut fi tatal Briannei, iar multi au suspectat-o pe "Tanda" ca ar fi fost un spion in slujba rusilor.