sâmbătă, 5 septembrie 2009

Patapievici si organul, Badea si actul ratat

Ura-ura! sunt sau nu Casandra? Nu spuneam eu mereu ca Patapievici e unu de arata ca Hitler si are ideile lui Stalin? Da' nu... toate colegele mele de facultate erau lesinate dupa mustacioara lui-pana corbului, zambetul de imberb timid, ideile minunate si filosofia rumegata si imbracata in hainute noi si straluictoare, ca deh, am mai citit si noi o carte, iar romanii -s multi da' prosti.

Acum am citit si eu textuletul cela ce face valuri pe internet, micutele lui defulari lirice. Ma intreb daca si-a tras-o pana la urma cu Radu Dăescu, ca de poftit la el, se vede ca poftea tare... Concurenta era insa acerba, mama lui, sau mai bine zis, fundul domniei sale-mama, fiind mult mai atractiv. Departe de mine gandul sa cad in pornache, desi daca el poate, oi putea si eu, ca doara nu am studiile lui.

In fine... Mare om, mare caracter. In locul lui mergeam la curve. Zau ca iesea mai ieftin.

Cum nu stiti cine e Paptapievici? Ala de a zis “Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie să ne debarasăm dacă vrem să intrăm în Uniunea Europeana”. Dada, seful Institutului Cultural Roman.

Alte citate celebre „Româna este o limba în care trebuie sa încetam sa mai vorbim sau… sa o folosim numai pentru înjuraturi…”

Deocamdata, radeti la linkul asta cum am ras si eu.

Niciun comentariu: