miercuri, 13 mai 2009

Meir, Nati Meir



         Rasfoind "Libertatea" online (trebuie sa ma mai amuz si eu cu ceva) am dat peste titlul "Columbeanca ii ia lui Nati Meir 10.000 euro." Initial am crezut ca d-l Meir e managerul ala care dupa ce i-a tras-o Monicutei vrea sa ii distruga bruma de cariera. Da nu. Stupoare. Nati M. este un nou candidat la presedentie, si Capra Irinucului o sa fie gazda lansarii lui. IHA! 
         Cine e Nati Meir? Wikipedia cam tace. Salvarea vine de la blogul domniei-sale, dar fiind blog personal si recte, reclama, nu ma pot baza pe ce zice. Observ doar ca discret, undeva, face reclama unui magazin de bijuterii. Traiasca Adsense.
        Tot de acolo aflu ca  "Nati Meir ii devanseaza pe Mircea Geoana si Principele Radu Duda in preferintele romanilor din Italia" si ca a fost deputat de 2 x. De PRM (tulai Doamne!) si de PD.
       Aici ne convinge ca Romania merita un Obama (Yes we can, too!) si ca are destula avere personala ca sa nu fie tentat sa... stiti voi... In genere, agenda lui ne spune ca "Deputat in Parlamentul Romaniei, singurul care s-a luptat si se lupta pentru drepturile detinutilor din penitenciarele Romaniei" Prefer sa se lupte pentru drepturile celor de afara, adica ale mele, si nu ale lui nenea care mi-a spart casa asta toamna si nici a lui ala care si-a omorat nevasta in bataie. Dar tinand cont ca intr-o lume ideala, acolo ar trebui sa ajunga majoritatea clasei politice, initiativa lui are sens. 

Un comentariu:

Marius spunea...

Colorata e ... si multi i-au sarit gardul ... Si, trebuie sa marturisesc ca sare destul de bine din ce imi aduc aminte. A fost si prin puscarii, a stat acolo benevol, sa inteleaga POPOLUL adevarat. Ce mai, un dur cu suflet tandru. Si care e, bineinteles, in toate sondajele, pe unul din primele locuri. La alegeri, marele fissss ...