miercuri, 5 august 2009

Kamasutra cu Portnoy

...Pun pariu ca vreti sa stiti cine e Portnoy si de ce fac eu Kamasutra cu el. Portnoy e un membru al legendarei trupe de prog Dream Theatre. Si totodata, asa se numeste computerul meu desktop.


Ieri, in incercarea mea de a-l face mai silentios, am deschis carcasa cu surubelnita ca un hardist destonic si am curatat cu pensula de fard de obraz ventilatorul si restul rotitelor. Mandra de realizarea mea, l-am insurubarit la loc si i-am dat drumul. Si priviti! Era silentios ca un soldat american in misiune. Numai ca imi afisa Mesajul Groazei: "insert reboot media". Hmmm. O fi bine? O fi rau?  Deja intrezaream spectrul Diazepamului, ca am in el arhiva mea de 7 ani de lucru. Insa cine are prieteni, are!  Daca nu era Adi sa ma ajute... dar a venit prompt cu ajutoare sub forma de CD-uri si sfaturi de calmare. Hiba era ca in frenezia mea curatitoare, am tras de un cablu...Uf. Promit ca nu mai fac. 

Asta fu preludiul. Kamasutra a urmat aseara cand am incercat sa pun carcasa din nou, la loc. Cred ca Portnoy asta e foarte viril... carcasa parca era prea mica....

3 comentarii:

Adrian spunea...

Ai reusit s-o montezi pana la urma? :))

Anonim spunea...

Ups !
si da-i si lupta ...seaman mai mult a sumo !lol

Ada Angharad spunea...

Adi, a mers...Mersi!!!!