miercuri, 9 septembrie 2009

Cumpara-l! Acum!


     Din seria "Cumpara si n-o sa-ti para rau" va prezint noua mea descoperire:

    Flört-baton de branzica de vaci cu invelis de cioco neagra-varianta Natur, cioco alba cu miez de cioco de lapte-varianta Domino si din poza vad ca mai au si cu piersica si capsune, insa la Billa nu le- am gasit.


    Sole Mizo e o intreprindere din Ungaria, si vad pe situl lor ca au tot felul de produse pentru o pofticioasa de lactate ca mine (pana la momentul actual, am testat cam toate iaurturile de pe piata. Danone  cu fructe e cel mai jegos).


    PS. Ca picanterie din viata personala- ieri  adaugand nitel unt in pilaful de orez, am compus un cantecel despre unt, si uralm prin toata casa de parca m-ar fi platit Napolactul sa ii fac reclama. Napolact, daca ma citesti, iti cedez drepturile contra iaurt pe viata! "Cu o bucatica de unt/mancarea e mai gustoasa/cu o bucatica de unt..." 

Later edit: Am inteles ca DOTS  are un gust mai margarinos si mai uns decat Flört. O sa incerc dupa-masa. Plus ca am gasit un link cu o reteta de DOTS si ma cam mananca in palma sa fac si eu.In definitiv, ce poti gresi la asa o reteta?



2 comentarii:

Lucian spunea...

eu doar dots am luat pana acum si imi place foarte mult. o sa incerc si flort-ul asta si sunt sigur ca e cel putin la fel de bun. tot in ungaria se face si dots

Ada Angharad spunea...

Stiu ca tie iti plac, DOTS, am vazut ca ai postat despre asta. Tocmai am terminat de savurat unul gigant, cu cioco amara. Nu e rau, dar parca cam prea "inghesuit", Fljort e mai usor si mai aerat.