miercuri, 20 octombrie 2010

Schimb de Carti, capitolul 9


Dupa o pauza destul de lunguta, sa zicem, datorita sezonului estival, ne vom reintalni la o care buna si un ceai, de data aceastra chiar intr-o editura!

Intalnirea va avea loc duminica, 24 octombrie 2010, ora 18:00, la editura Agnos situata pe strada Somesului nr. 19, cam. 012. Va asteptam sa veniti cat mai multi, sa aduceti carti (ca deja pe cele in circulatie le-am cam citit cu totii) si sa ne impartasiti si noua din preferatii vostri. Eu de abea astept!Un comentariu:

Blogatu spunea...

Salut! Am observat ca esti din judetul Sibiu. Te invit sa participi la o campanie-concurs, organizata de mine in colaborare cu miniPRIX si adresata bloggerilor din judetul Sibiu. In schimbul articolului primesti un cadou ce consta intr-o reducere de 20% si transport gratuit pentru orice comanda de peste 100 lei. Poti castiga un voucher de 100 lei pentru cumparaturi de pe www.miniprix.ro. Detalii aici: http://www.blogawards.ro/2010/10/19/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-sibiu-vaslui-si-gorj/. Concursul se desfasoara in perioada 20-10-2010-24-10-2010, dar cerintele sunt extrem de usoare.

Ce trebuie sa faci, pe scurt?
1. Sa scrii pe blogul tau un articol care sa cuprinda acest citat:

“Weekendul acesta Caravana Reducerilor online miniPRIX trece prin judetele Sibiu, Vaslui si Gorj. Printre produsele care pot fi cumparate se numara pantaloni de la 9 lei, camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour – Reduceri Surpriza”, reduceri de 20% la orice comanda la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 23-24 octombrie, pentru adrese de livrare in judetetele Sibiu, Vaslui si Gorj.”


2. - si sa postezi un link spre un produs din magazinul www.miniprix.ro


Poti castiga ori daca aduni cele mai multe comentarii, ori daca ai noroc la tragerea la sorti :) Chiar daca nu te numeri printre castigatori, primesti un cadou din partea miniPRIX ce va consta intr-o reducere importanta sau in transport gratuit!

Astept sa-mi trimiti pe mail la aceasta adresa sau la adresa blogawards.ro@gmail.com si sa lasi intr-un comentariu la acest articol http://www.blogawards.ro/2010/10/19/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-sibiu-vaslui-si-gorj/

Cu stima

Marius - http://www.blogatu.ro