marți, 12 octombrie 2010

Gerovital.. te cam iubesc

Surpriza...
Fac parte dintre cei 42 de trenderi nationali care testeaza produsele Gerovital Farmec pentru par. Eu tocmai ce am primit pachetul pentru par degradat.
Si anume:

  1. Masca pentru par degradat cu keratina.
  2. 2. Lotiune regeneranta cu petroleum, vit a si E plus ulei de ricin. Sticluta e foarte haioasa, seamana cu un recipient de farmacie. Promite inca de la ambalaj.
  3. 3.Ser hidratant termoprotector cu D Panthenol si Keratina. Sticla de plastic parca ar fi un pentru detergentul de ferestre, e tare haioasa, cu pompita.
  4. Sampon regenerant cu Keratina si 5 extracte naturale -brusture, coada calului, mesteacan, rosmarin si salvie.
  5. Cate 5 mostre din fiecare- tratament fiole, cfrema hidratanta din gama Ana Aslan cu argila, vit C si Ferulan, crema contur ochi, tot de la Ana Aslan, insa si cu Omega 6, crema  lift hidratanta Evolution H3 cu superenzima antiimbatranirii, si servetele intime si demachiante
  6. o scrisoare de la Trender

De abea astept sa incerc bunataturile, pentru ca parul meu chiar are nevoie de ele. Am facut prima gresala in iarna, cand m-am decis dintrun motiv sau altul ca vreau pemanent. Da, chiar pe par vopsit blond. Afacere care mi-a ars parul... a trebuit sa ma tund scurt, si aveam par luuung...acum e un bob scurt si brunet, culoarea naturala. Inca ma mai lupt cu varfurile inca degradate. Cam asta e situatia din capul meu. Sa vedem ce-o sa iasa. Astazi am planificat sa ma spal cu samponul regenerant si sa folosesc masca. Lotiunea o voi lasa pe weekend, caci trebuie sa stau 3-4 ore cu ea in cap.


De mirosit miros foarte bine, a bomboane. Lotiunea cu petrol nu are o aroma  prea imbietoare si dulce, insa nu inteapa a petrol ci are doar un vag iz de medicamente.

Astea sunt produsele. Poze dupa. Tineti aproape!

 

3 comentarii:

lili spunea...

Eu le folosesc de foarte mult timp, sunt bune. Cum le pot primi si eu gratis???

Ada Angharad spunea...

A fost campanie pe trender.ro la care m-am inscris. Insa mostre iti pot da eu. :)

Mircea Alex spunea...

Eh... acu` e acu`. Sa vedem pe propria-ti piele cat sunt de bune.
Asteptam detalii....