luni, 1 noiembrie 2010

Voluntari, la premii !

           Asociatia Colors si partenerii incep  inscrierile pentru o noua editie a Galei pentru Supervoluntari, eveniment care va avea loc in Sibiu si Brasov, la inceputul lunii decembrie. La fel ca si in anii trecuti pot trimite aplicatii organizatii, institutii, grupuri informale care au implementat proiecte si activitati cu ajutorul voluntarilor in perioada noiembrie 2009- octombrie 2010. Exista 13 categorii, iar anul acesta formularele se completeaza online, atasamentele (poze ale voluntarilor) fiind trimise pe email la as_colors@yahoo.com. Alte informatii gasiti aici.

           Anul acesta Gala pentru Supervoluntari marcheaza o editie aniversara la Sibiu, implinind 5 ani, precum si cea de-a doua editie din Brasov, fiind un proiect de promovare a voluntariatului si de premiere a celor mai activi voluntari implicati in proiecte comunitare. Ca in fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondiala a Voluntariatului ne ofera prilejul de a multumi tuturor celor care s-au implicat, in mod voluntar, in multitudinea de proiecte comunitare locale.


    Asa ca daca stiti niste proiecte sau voluntari de treaba, nu ezitati sa ii inscrieti sau sa va inscrieti. E greu, daca nu si imposibil pentru organizatori sa cunoasca tot ce misca in sfera asta. Asa ca nu fiti modesti, si faceti-va publica activitatea. 



Si sa dam Cezarului ce-i al Cezarului: 

Gala pentru Supervoluntari 2010 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directiile Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si Brasov si cofinantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Parteneri: Hotel Continental Forum, Centrul de Conferinte Hotel Ibis, Dram Center 07, Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Simple Mind, Madstel Impex.

Niciun comentariu: