vineri, 19 noiembrie 2010

Concurs ARS HUNGARICA

Prin amabilitatea organizatorilor, campania “10 Mari Sibieni” se conectează la un eveniment cultural de gală din Sibiu. Este vorba de Ars Hungarica . Festivalul aduce la Sibiu mari lucrări de cultură din Ungaria.


Noi vă oferim patru invitaţii la evenimentele de gala din fiecare seară. Dacă câştigaţi invitaţia veţi putea urmări spectacolul de balet Raymonde din data de 25 noiembrie 2010, Gala Dunării din 26 noiembrie 2010, Concertul orchestrei Nemesz din 27 noiembrie 2010 şi concertul formaţiei “3+2″ din Ungaria in 28 noiembrie.

Ars Hungarica a ajuns la cea de-a patra ediţie. După ediţia-pilot din anul 2006, festivalul maghiarilor a fost una dintre atracţiile programului Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007, festivalul  va readuce în Sibiu concerte şi spectacole specifice maghiarilor cu unii dintre cei mai îndrăgiţi solişti. Homepageuil lor este http:http://www.szeben.ro/news/news/372/ro_ars-hungarica-2010_program.html- din nu stiu ce motive tehnice nu vrea si imi faca link direct.   


Tot ce aveţi de făcut este să răspundeţi la următoarele trei intrebări.

1. În ce an începe construcţia Palatului Brukenthal din Piaţa Mare?

2. În ce an a murit Miklos Borsos?

3. În ce an, Andrei Şaguna înfiinţează Institutul Teologic de la Sibiu actuala Facultate de Teologie din oraşul nostru.


Ia sa va vad. Lasati WIKIPEDIA, ca numai abureli da ! Raspunsurile corecte la gasiti pe blogurile lui Tudor si ale lui Razvan www.razvanpop.ro. Bafta!

PS

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în data de 23 noiembrie şi vor fi contactaţi pe e-mail (deci lasaţi o adresă de email validă)

Niciun comentariu: