luni, 29 noiembrie 2010

Si s-a lansat!

Tocmai am sosit din Oldies Pub de la lansarea cu surle si trambite a sitului www.marisibieni.ro unde puteti inca vota cel mai mare sibian in viziunea voastra si de unde va veti putea, pe viitor, documenta despre cei 200 de mari sibieni.


1. Locatia e super. Un pub mare, comfortabil si cu atmosfera langa Crama Sibiana, pe Telefoanelor. Nota 10 pentru posterele de pe pereti si muzica de calitate. Rock on, brother! Concluzia: mai mergem.


2. Invitatul de onoare a fost maestrul Ion Besoiu (dada, capitanul Sperantei, Toate panzele sus...!), realizatorul filmului prezentat si totodata unul dintre finalistii "10 mari sibieni". Dupa cum spunea chiar el, cand incepe sa povesteasca, e mai rau ca Piersic, insa noua ne-a facut mare placere sa il ascultam. 


3. Filmul documentar intitulat „SIBIU, RELIGII, ETNII, TOLERANŢĂ” realizat in colaborare cu Radu Scutea, merita 100 de puncte. Ar putea foarte bine sa fie difuzat pe Discovery sau National Geographic. Merita vazut de toti sibienii...casa stim de ce sa fim mandri!




Niciun comentariu: