vineri, 19 noiembrie 2010

Breaking news

Ati fost vreodata banati de pe un site? Cu comentarii neacceptate si sterse?



De felul meu sunt pacifista si toleranta, si iaca, tot m-a pus pe lista neaga Saccsiv. Cred in ce in ce mai tare ca numele vine de la Sac...suck.... En fin. Pentru o seara de ultraortodoxism harcore- pitbul- terrier, cautati-l pe net, ca eu nu ii dau link. Are o gasca destul de mare care l-au descoperit ca voce a Domnului. Dar 2 pasi inapoi de langa monitor! Sa nu va izbeasca in fata un pumn inarmat cu un crucifix pe post de box/rozeta-pentru cunoscatori/ si o sticluta de apa sfintita de 3 ori. 



N-am nimic cu ortodoxia si cu credinciosii. Dar gloata lui fanatica devine de-a dreptul isterica, ne plangem de intoleranta, de musulmanii-sperietoare care ne vor moartea noua, infidelilor. Saccsiv e exact ca ei. Moarte tuturor altor religii, moarte celor pro-avort si in general, sa ii fierbem in ulei clocotit pe toti evreii. Sincer, unele situri sunt interzise pentru ca instiga la ura rasiala. Pe cand si la noi? Stiu eu un site...Ah, si situl pacatuieste prin lipsa contentului original. Traduceri proaste, fara sursa, ca asa e la noi. Frate S., cum era cu "sa nu furi?" Ah da, Moise era evreu.  Nu se pune pentru dreptcredinciosii ca tine.

This one is for you, my misguided friend. 


Caricatura asta imi aduca aminte si de Bodo si noul trend e cucerit "rockul crestin". 



Later edit: daca va intrebati de ce mai e in blogrollul meu, e simplu: ma amuza. Gratis!

3 comentarii:

Marius Ola spunea...

"Silence! I kill you all. Infidels", le-ar spune un priten de-al meu celor de teapa asta:)

lili spunea...

Si ziarele care cica vorbesc cu oamenii, dupa ce le pui un comentariu care nu le convine, nu te mai lasa. Asa am patit eu cu Tribuna

Ada Angharad spunea...

Oho... si cu aia m-am lamurit