marți, 30 noiembrie 2010

Giveaway Prodigieuse - special pentru bloggerite

Mihaela iar ne face cadouri...De data aceasta...Tadadada....


Aici era un text cretinel despre multiplele beneficii ale uleiului si despre ce revelatie mistica imi va produce. L-am sters, cu voia Domnului. L-au copiat si asa destule fete incat a fost indexat  asa cum si-a dorit Mihaela. 




LATER EDIT Sau nu stiu eu sau nu am inteles. Mihaela se lauda ca LE DA. MOCA. FARA TRAGERE LA SORTI, pentru testat. Suuper tare. Asa era vorba si de crema ceia 3 Chenes -unde o fi?- si dupa ce ii indeplinesc conditiile mademoisellei, pun link si alte alea... Nema crema. Nema ulei de corp. Numai reclama e gratis-pentru ea. Toate fetele au copiat cuminte textul, fara ca macar sa il editeze.  Recte, sa scoata spatiile puse aiurea. Si au pus corect si linkul si au dat follow. Si BTW- nu e "ciolofan", ci celofan. Toate fetele au preluat textul gresit fara sa il citeasca. Ca sper ca nu toate au mintea de "ciolofan". 


Concluzia e ca nu mai fac reclama degeaba. Daca e concurs, scrie fata asa. Daca e numai pentru prietene, scrie si asta.Da nu ma fa sa ma simt folosita pentru un link in plus, ca in westernul ala cu "Pentru un pumn de doari"

8 comentarii:

Ana Maria spunea...

Buna seara! Ai un blog interesant si banuiesc ca esti de prin Sibiu.
Daca esti interesata de un link exchange, da-mi un semn pe blogul meu. Cu prietenie, Ana Maria

MS spunea...

ti-am trimis email . apropo de 3chenes nu am gasit nici un email de-al tau .... trebuia sa ma anunti la timp pentru ca nu am nimic . Mailul tau era in spam ... se mai intampla .... eu preferate am cateva fete nu neg dar daca am promis 100 de uleiuri de 30 ml ma tin de cuvant . INTOTDEAUNA !!!

Ada Angharad spunea...

Referitor la celebrul 3 chenes. Cate emailuri trebuie trimise? Unul privat si inca 100 de commenturi la post?

MS spunea...

Buna . NU am nevoie de 100 de comenturi ... Nu am avut nici un email ... nu il gasesc si nu l-am gasit . Dupa ce mi-ai scris de participare si la giveaway-ul de 3 chenes am verificat mailurile si din spam si din sterse si nu gasesc nimic . Daca vrei sa intelegi .... bine .... iti multumesc .... daca nu ... nu stiu ce sa iti mai spun .

Ada Angharad spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ada Angharad spunea...

Ce fain ca nu ai mail sa iti dau un print screen cu cele 2 mailuri cu adrese cu tot. Chiar trebuie sa te invat ca daca organizei concursuri 1. trebuie musai sa cauti in SPAM ?
2. Nu promiti ce nu poti face, recte o chestie pt fiecare participant. Bineinteles, daca nu e in SPAM.
3, tine un overview. Organizarea e mama eficientei.
La mai multe. Sa-ti traiasca blogul.

MS spunea...

Am mail asa ca imi poti trimite

Ada Angharad spunea...

Ah, si inca ceva. Urmareste-ti comementurile si vezi daca pt fiecare comentariu la articolul tau CU LINK spre postare pe blogul personal ai si mailul respectiv cu adresa.DACA e nu e nici in spam, contactezi omul.Ca asa e frumos, daca tot iti creste blogul ca tu sa ai advertoriale si alte chestii platite...